Caută
Close this search box.

Vallecano – Elche Ponturi Pariuri 17.10.2021

vallecano elche ponturi pariuri

Duminica, 17.10.2021, in etapa a 9-a din La Liga, Vallecano gazduieste partida impotriva celor de Elche, intr-o partida foarte importata pentru gazde.

Partida se va disputa pe Campo de Futbol de Vallecas ( Madrid), incepand cu ora 15:00 si va fi arbitrata de spaniolul S. Latre.

vallecano elche ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri UNIBET si accesati sectiunea unibet bonus fara depunere pentru beneficiile oferite.

Vallecano

Vallecano este intr-o forma foarte buna, clasandu-se pe locul 6 in campionatul intern spanion, cu 13 puncte obtinute pana acum, fiind la doar 4 puncte distanta de prima clasata Real Madrid.

In ultimele 6 partide disputate in campionat, au obtinut 4 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere. In acest sezon au castigat toate meciurile disputate pe teren propriu.

Din punct de vedere ofensiv stau foarte bine, cu 13 goluri marcate, avand a 2-a cea mai buna ofensiva din campionat dupa liderii Real Madrid, iar din punct de vedere defensiv au cedat pana acum un numar de 8 goluri.

Elche

Au un debut de sezon destul de bun, fiind clasati putin sub mijlocul clasamentului, pe locul 14, cu 9 puncte obtinute pana acum, in cele 8 partide disputate.

Au 2 victorii in acest sezon de La Liga, impotriva celor de la Celta Vigo, scor 1-0 si a Getafei, scor 0-1, in deplasare.

Au 3 rezultate de egalitate si 3 infrangeri, fapt ce se datoreaza ofensivei acestora care se prezinta foarte slab, cu doar 5 goluri marcate si 8 goluri incasate, avand o medie de 1 gol incasat pe meci.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Vallecano ( 4-2-3-1) : Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, Garcia – Ciss, Comesana,- Garcia, Lopez, Palazon – Falcao.

Elche ( 4-3-1-2) : Casilla – Mojica, Gonzalez, Verdu, Palacios – Guti, Mascarell, Fidel – Piatti – Perez, Bendetto.

Absenti

Vallecano : Ivan Balliu, Martin Merquelanz.

Elche : Pedro Bigas.

Istoric confruntari directe

In ultimele 5 confruntari directe, Elche a castigat de 2 ori, 2 dispute s-au terminat la egalitate, iar in ultima partida disputate, Vallecano s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu.

Vallecano – Elche Ponturi Pariuri Paul0722

Pe site-ul nostru gasiti pontul pentru aceasta partida precum si biletul zilei oferit de tipserii nostri!

Elche a castigat in aceasta editie de La Liga un singur meci in deplasare, contra celor de la Getafe, cu scorul de 0-1, insa Vallecano are un record impecabil pe teren propriu in acest sezon cu 3 victorii consecutive.

De asemenea, gazdele au marcat minim 3 goluri in fiecare partida disputata acasa in acest sezon, iar in fiecare intalnire directa dintre aceste 2 formatii s-au marcat minim 2 goluri pe meci.

Vom miza in aceasta partida pe forma buna pe care o traverseaza gazdele si pe faptul ca se vor marca minim 1.5 goluri in meci.

Pronostic Vallecano – Elche: 1&Peste 1.5 goluri! – Cota 2.38!