Vallecano – Girona ponturi pariuri 13.06.2021

vallecano girona ponturi pariuri

Fotbalul la nivel de club nu ramane indiferent in aceasta perioada, avand parte de la ora 22:00 de start-ul ultimului act de promovare la nivelul Segundei Division. Vallecano porneste favorita in primul joc contra Gironei, insa eu unul am evitat pariul pe solisti si am mers pe un numar de goluri. Poti vedea in randurile de mai jos pronosticul propus de mine in cota de 2,20.

vallecano girona ponturi pariuri

Vallecano.

Madrilenii de sub comanda spaniolului Iraola au sansa sa revina in La Liga dupa o asteptare de mai bine de 3 ani. Vallecano a prins la limita ultima pozitie de play-off in finalul sezonului regulat, la doua puncte peste Gijon, dar la nu mai putin de 15 fata de locul care asigura promovarea directa in Primera. 

Inceputul lunii iunie a deschis balul la nivel de play-off unde Vallecano si-a intrecut de departe limitele, reusind doua rezultate extrem de pozitive. S-a luptat pentru un loc in finala alaturi de Leganes, ocupanta ultimei pozitii de pe podium in sezonul regulat, insa scorul general a facut uitat acest amanunt.

Vallecano s-a impus la scor de neprezentare in jocul de pe teren propriu (3-0) dupa o prestatie mai mult decat convingatoare pe faza ofensiva. Intr-adevar, cele trei goluri marcate de madrileni au venit abia dupa primele 70 de minute, dar este de laudat faptul ca au ramas concentrati pana la finalul jocului. Partida retur a reprezentat doar o formalitate pentru Vallecano care desi avea un avans de 3 goluri, s-a impus si pe terenul lui Leganes, scor 2-1.

Girona.

Forma impecabila aratata de Girona inca de la jumatatea lunii aprilie are continuitate si in prezent, fiind extrem de motivata pentru a incheia in termeni castigatori aceasta lupta pentru promovare.

Trupa lui Rodriguez a reusit o clasare pe locul 5 la finalul sezonului regulat, cu un total de 71 de puncte, nefiind o diferenta prea mare intre cele doua combatante din aceasta seara. Totusi, odata cu luna aprilie, Girona a reusit sa bifeze nu mai putin de 7 victorii consecutive, rezultate care au propulsat-o fara discutie in lupta pentru promovare. La fel ca in cazul madrilenilor, Girona nu am mai disputat o partida la nivelul primului esalon de mai bine de 3 ani, iar dupa precedentele experiente, este cert motivata sa faca acest pas.

Se anunta o lupta extrem de interesanta in semifinale impotriva celor de la Almeria, formatie care avea al doilea atac conform celor 42 de runde disputate de-a lungul sezonului regulat. Acest lucru nu s-a vazut nici pe departe, Girona reusind sa se impuna cu 3-0 la general, toate golurile fiind marcate inca din prima partida. Barcenas&Co nu au oferit nicio sansa adversarului, controland toate cele 180 de minute, mai ales la nivelul apararii acolo unde adversarul nu s-a apropiat aproape deloc de poarta lui Juan Carlos.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Vallecano (4-4-2): Zidane – Fran Garcia, Catena, Saveljich, Hernandez – Garcia, Comesana, Valentin, Isi – Trejo, Qasmi

Girona (3-5-2): Juan Carlos – Bueno, Juanpe, Martinez – Couto, Gumbau, Monchiu, Cristoforo, Franquesa – Bercenas, Sylla

Absenti.

Vallecano:

Girona:

Istoric Confruntări Directe

Cea mai recenta confruntare directa a avut loc pe data de 10 aprilie a anului curent in care Vallecano a reusit sa se impuna pe teren propriu cu scorul de 2-1. A fost de altfel al treilea rezultat consecutiv inregistrat de madrileni in care nu cedeaza toate punctele gruparii din Girona.

Pariaza pe o cota de 3.00 pentru un rezultat de egalitate la jocul de la Madrid chiar pe platforma celor de la Netbet, una dintre acele case de pariuri cu bonus pariu fara risc la inregistrare.

Ponturi pariuri Vallecano – Girona -> Andrew.

Vad o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele in aceasta seara, iar pariul meu se concentreaza cu precadere pe goluri, mizand asadar pe un rezultat de ambele marcheaza.

Vallecano a fost extrem de activa la nivel ofensiv in dubla mansa cu Leganes, iar asteptarile sunt aceleasi si de aceasta data. Bebe a fost menajat in partida retur dupa o dubla in primul joc si este pregatit sa puna umarul pentru un rezultat pozitiv. Problemele de ordin defensiv s-au simtit mai ales in jocul doi acolo unde a cedat deliberat terenul, fapt ce s-ar putea intampla si in unele momente la jocul de la Madrid.

Girona este de departe cea mai in forma echipa la nivelul Segundai, iar cota la solist este cam mare pentru conform ultimelor prestatii inregistrate de alb-rosii. Nu au dat nicio sansa gruparii din Almeria si sunt pregatiti sa rezolve calificarea si acum, inca din primul joc. Pana la partida retur, Girona reusise sa inregistreze o serie de 9 jocuri consecutive pe teren strain in care a marcat cel putin un gol.

Pronostic Vallecano – Girona:Ambele marcheaza – Cota 2.20