Vallecano – Villarreal ponturi pariuri 12.05.2022

vallecano villarreal ponturi pariuri

“Submarinul galben” face deplasarea la Madrid pentru intalnirea cu Rayo Vallecano incepand cu ora 21:00 ce conteaza pentru runda cu numarul 36 din La Liga. Oaspetii si-au recapatat locul de cupa europeana, dar vor sa atace pozitia de Europa League pe acest final de sezon.

Vallecano.

Desi nu a reusit sa se mentina in prima jumatate a clasamentului si sa lupte pentru un loc de cupa europeana, Rayo Vallecano a revenit in La Liga si aliniaza o serie de 4 partide fara infrangere, inregistrand 2 remize in ultimele etape de campionat.

Dupa ce a scos un punct in-extremis grazie golului semnat de Falcao pe finalul partidei cu Sociedad, incheiata cu scorul de 1-1, Rayo a mers pe terenul lui Getafe in weekend-ul care tocmai s-a incheiat, de unde a plecat neinvinsa, incheiand din nou la egalitate, scor 0-0, avand o singura ocazie de gol pe durata celor 90 de minute.

Din moment ce detine un total de 42 de puncte dupa 35 de etape care o situeaza pe locul 12 in clasament, Rayo nu mai lupta pentru niciun obiectiv in acest final de campionat, fiind convinsa de prezenta si in sezonul viitor.

Villarreal.

Finala Ligii Campionilor a reprezentat o palarie mult prea mare pentru Villarreal sau cel putin in contextul duelului cu Liverpool care s-a incheiat intr-un mod negativ in mansa retur de pe Estadio de la Ceramica unde ambitia nu a mai contat in a doua repriza, iar formatia engleza a intors scorul la 3-2.

A revenit insa extrem de montata in weekend-ul precedent tot pe teren propriu in fata celor de la Sevilla unde din pacate golul lui Lo Celso din minutul 86 nu a fost suficient pentru a se impune, Kounde egaland pentru alb-rosii pe final.

In acest moment, Villarreal detine un total de 53 de puncte in clasament, cu 3 mai putine decat Sociedad, iar lupta continua pentru ultima pozitie de UEL.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Rayo (4-2-3-1): Dimitrievski; Balliu, M Suarez, Catena, F Garcia; Comesana, Valentin; Bebe, Trejo, A Garcia; Guardiola

Villarreal (4-4-1-1): Rulli; Foyth, Albiol, P Torres, Estupinan; Chukwueze, Capoue, Parejo, Coquelin; Lo Celso; Dia

Absenti.

  • Vallecano:
  • Villarreal:

Istoric Confruntari Directe.

  • Campioana Europa League in exercitiu s-a impus in turul acestui sezon pe teren propriu, mai exact la jumatatea lunii decembrie, scor 2-0, fiind a 3-a victorie consecutiva pentru Villarreal in partidele directe.
  • Cele mai tari ponturi Spania La Liga le poti plasa si pe platforma celor de la Getsbet unde poti gasi o cota de 6.75 pentru un scor corect de 1:1 la jocul de la Madrid.

Ponturi pariuri Vallecano – Villarreal -> Andrew.

Iti spun de pe acum ca eu unul am evitat pariul pe solisti si am mers pe un pariu la piata de goluri, mai exact pe un interval de 2-4 reusite din moment ce Villarreal inca lupta pentru atingerea obiectivului.

Pariaza acest pronostic din oferta celor de la Getsbet. Afla din articolul Cod bonus Getsbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Desi nu mai lupta pentru vreun obiectiv in acest final de sezon, Vallecano a fost foarte relaxata in precedentele etape si nu intamplator a strans 8 puncte in 4 runde.

Nu vad de ce ar alege o tactica defensiva intr-un duel pe teren propriu, iar borna de 2 goluri poate fi atinsa fara probleme.

De amintit faptul ca un singur meci in 35 de etape s-a incheiat cu peste 4,5 goluri pentru Sociedad.

Villarreal nu se poate multumi doar cu locul de Conference Leauge in acest final de sezon si are de recuperat nu mai putin de 3 puncte fata de Sociedad.

Este obligata asadar sa plece cu toate cele 3 puncte si sunt convins ca va ataca inca din primul minut.

La fel ca in cazul formatiei gazda, Villarreal a inregistrat si ea o singura partida de peste 4,5 goluri in deplasare si cred ca pariul meu merge la sigur in contextul actual.

Pronostic Vallecano – Villarreal: 2-4 goluri – 1.60