Caută
Close this search box.

Venezia – Verona ponturi pariuri 05.12.2021

venezia verona ponturi pariuri

În această după-amiază, începând cu ora 16:00, ora României, Venezia urmează să primească vizita celor de la Verona. Partida se va juca pe Stadio Pierluigi Penzo și va conta pentru etapa cu numărul 16 din Serie A.

venezia verona ponturi pariuri

Venezia

Se situează pe locul 16, cu un total de 15 puncte acumulate și un bilanț de 4 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. Nu traversează o perioadă deloc bună, fiind învinsă în ultimele două confruntări din Serie A.

În etapa precedentă au făcut vizita pe Gewiss Stadium, pentru disputa cu Atalanta. Din păcate, rezultatul nu a fost cel sperat. Au cedat cu scorul de 4-0. Venezia deține un compartiment ofensiv decent, total de 12 goluri marcate.

Linia defensivă este foarte subțire, fiind surprinsă în 25 de rânduri până acum. Tyronne Ebuehi, Antonio Vacca și Luca Fiordilino sunt indisponibili pentru acest joc. Cei trei menționați ajutau destul de mult apărarea.

Verona

Au avut un parcurs decent până acum, ocupând poziția a 10-a, cu 20 de puncte dobândite. Bilanțul acestora este de 5 victorii, 5 remize și 5 eșecuri. Traversează o perioadă foarte bună, fiind învinși o singură dată în ultimele 7 dispute.

În etapa precedentă au primit vizita grupării din Cagliari. În ciuda celor 27 de ocazii de gol, tabela de marcaj a rămas neschimbată. Verona a avut un randament mai mult decât decent în atac, total de 28 de goluri înscrise.

Giovanni Simeone este principalul marcator al echipei, având 9 reușite și două pase decisive. Pe plan defensiv, Verona a fost surprinsă în 25 de rânduri. Mijlocașul Martin Hongla este out pentru disputa de astăzi.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Venezia: Romero; Mazzocchi, Ceccaroni, Caldara, Molinaro; Crnigoj, Vecca, Busio; Aramu, Henry, Johnsen

Verona: Montipo; Dawidowicz, Gunter, Casale; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari; Simeone

Absenți

Venezia: Tyronne Ebuehi, Antonio Vacca, Luca Fiordilino
Verona: Martin Hongla

Istoric confruntări directe

Cele două s-au întâlnit ultima oară în cupa Italiei. Verona s-a impus atunci cu scorul de 4-3, în urma loviturilor de departajare. Accesează cuvintele evidențiate pentru a putea beneficia de diferite bonusuri la betano pariuri.

Ponturi pariuri – Venezia vs Verona – Cinculescu Andrei

La această dispută am ales să investesc în două posibile scenarii: Ambele echipe marchează sau Peste 2,5 goluri. Ca o mică extensie, îți recomand să accesezi și rubrica cu celelalte pronosticuri Serie A.

Revenind la tips-ul propus, se întâlnesc două formații ce dețin un compartiment defensiv foarte subțire, medie de circa 1,70 goluri cedate pe partidă de fiecare. Pe plan ofensiv, Verona are unul dintre cele mai solide atacuri din campionat, medie de peste 1,80 goluri marcate/meci.

Ținând cont de eficiența din apărarea oaspeților, tind să cred că Venezia poate puncta cel puțin o dată. În mod normal ar trebui să asistăm la o confruntare destul de spectaculoasă.

Pronostic Venezia – Verona & Cota: Ambele marchează sau Peste 2,5 goluri – 1.55