Venezuela – Argentina ponturi pariuri 03.09.2021

venezuela argentina ponturi pariuri

Castigatoarea Copei America se deplaseaza la San Cristobal pentru confruntarea noptii cu Venezuela ce isi are start-ul de la ora 03:00 (Romania). Argentina este fara indoiala selectionata cotata cu prima sansa la victorie si cauta un nou succes in campania pentru CM avand in vedere precedentele rezultate din 2021.

venezuela argentina ponturi pariuri

Venezuela.

Selectionata lui Jose Peseiro a dezamagit pana acum in campania de calificari pentru CM, dar isi propune sa aiba o serie de rezultate pozitive in urmatoarea perioada.

Cu 4 partide disputate in anul 2020, Venezuela a adunat o serie de trei infrangeri consecutive, dar si o victorie pe teren propriu impotriva lui Chile, scor 2-1. Este de altfel singurul succes din dreptul Venezuelei din aceasta campanie de calificare.

Din pacate, in 2021, situatia nu a stat mai roz, iar Venezuela se bucura de un singur punct in cele doua jocuri disputate. A pierdut in deplasarea de la Bolivia (3-1), selectionata aflata pe locul 8 in clasament, dar a reusit sa scoata un punct din jocul cu Uruguay (0-0). Elevii lui Peseiro si-au depasit statutul si au facut o partida foarte buna in care si-au creat cateva ocazii importante de gol, dar norocul nu le-a suras in final. 

Asteptarea continua pentru Venezuela in 2021 care nici la Copa America nu s-a descurcat prea bine. A incheiat grupa pe ultima pozitie cu 2 puncte in 4 jocuri disputate, egalul alb contra Columbiei fiind de altfel cel mai important rezultat obtinut de venezueleni.

Argentina.

Incepand cu luna noiembrie a anului precedent, Argentina a disputat nu mai putin de 13 jocuri oficiale in campania de calificari pentru CM si Copa America, reusind pana acum sa inregistreze numai rezultate pozitive. Astfel, s-a incoronat pentru a 15-a oara cu titlul de cea mai buna selectionata din spatiul sud-american, egaland-o la trofee pe Uruguay, in timp ce Brazilia a ramas doar cu 9 trofee.

Un parcurs perfect pentru elevii lui Scaloni care au socat in finala cu succesul impotriva gazdei turneului, Brazilia, Di Maria fiind eroul argentinienilor cu golul marcat in minutul 22.

Acest succes important pentru nationala lui Scaloni este datorat si prestatiilor din campania de calificari pentru CM. Alb-albastrii se bucura de locul 2 cu 12 puncte stranse in 6 jocuri, insa victoriile se lasa asteptate de mai bine de doua runde.

Practic, vorbim de jocurile disputate in 2021 pe care Argentina nu a reusit sa le castige impotriva Columbiei (2-2) si Chile (1-1). A dominat ambele partide, avand o multime de ocazii si o posesie net superioara, dar lipsa de eficienta la finalizare au costat-o 4 puncte extrem de importante daca luam in considerare lupta pentru primul loc.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Venezuela (5-3-2): Farinez – Rosales, Ferraresi, Villanueva, Velazquez, Cancelar – Otero, Rincon, Moreno – Martinez, Rondon

Argentina (4-3-3): E Martinez – Montiel, Romero, Otamendi, Acuna – Lo Celso, Paredes, De Paul – Di Maria, Messi, L Martinez

Absenti.

Venezuela:

Argentina: –

Istoric Confruntări Directe

Anul 2019 a marcat ultima partida oficiala intre cele doua selectionate. Argentina s-a impus la acea vreme cu 2-0 chiar la Copa America.

Daca esti un parior care prefera sa joace de pe telefon atunci iti recomand articolul Top Case de pariuri mobil!

Ponturi pariuri Venezuela – Argentina -> Andrew.

Fara victorie de doua runde, Argentina este obligata sa castige aceasta confruntare la care eu unul am mizat pe selectionata lui Scaloni, dar si pe cel putin 2 goluri inscrise in meci.

Venezuela s-a prezentat onorabil in jocurile din aceasta campanie, dar pare lipsita de calitate intr-un duel cu Argentina. A fost preocupata mai mult de jocul defensiv in deplasarea de la Brazilia si cred ca acelasi lucru se va intampla si acum. 

Argentina se simte foarte bine dupa castigarea Copei America si vrea sa obtina un nou succes in campania pentru CM. Intalneste al doilea cel mai slab adversar conform clasamentului si cred ca este o oportunitate pentru Messi&Co sa bifeze cele 3 puncte. Mai mult decat atat, din 1975 incoace, Argentina a inregistrat 8 victorii, un egal si o infrangere pe terenul Venezuelei, avand asadar un bilant ce spera sa il continue cu o noua victorie.

Pronostic Venezuela – Argentina:2&2+- 1.85