Venezuela – Bolivia ponturi pariuri 29.01.2022

venezuela bolivia ponturi pariuri

Selectionata Boliviei se deplaseaza la Barinas pe Estadio Agustin Tovar pentru intalnirea cu Venezuela ce va avea loc in noaptea de sambata spre duminica incepand cu ora 00:00, partida ce conteaza pentru runda cu numarul 15 din preliminariile CM din America de Sud. Citeste avancronica de mai jos si vezi ce pont ti-am pregatit in cota de 1.60.

Venezuela.

Ultima partida disputata de nationala condusa de la margine de Gonzalez a avut loc la jumatatea lunii noiembrie a anului precedent cand inregistra al 11-lea esec in 14 etape, scor 1-2 pe teren propriu in fara celor de la Peru.

Cu doar 2 victorii si un egal de-a lungul acestei campanii, Venezuela se claseaza in mod cert pe ultima pozitie in aceasta grupa de calificare, avand un total de doar 7 puncte.

Practic, Venezuela a reusit sa castige toate punctele doar in jocurile de pe teren propriu, inregistrand ultima victorie la inceputul lunii octombrie, scor 2-1 impotriva Ecuadorului.

Bolivia.

Victoria obtinuta impotriva selectionatei din Peru la jumatatea lunii octombrie a schimbat total atitudinea elevilor lui Farias care la ultima partida din 2021 s-au impus tocmai in fata Uruguayului, scor 3-0, la capatul unei partide controlate neasteptat de bolivieni.

Asadar, vorbim de 3 victorii in ultimele 4 jocuri pentru nationala lui Farias care a ajuns sa ocupe locul 8 in grupa de calificare, avand nu mai putin de 15 puncte stranse in 14 jocuri si doar 2 de recuperat fata de zona locurilor de calificare.

Intr-adevar, din cele 15 puncte acumulate pana in prezent, doar 2 au fost obtinute pe teren strain, ultimul rezultat de acest gen avand loc acum mai bine de 6 luni pe terenul lui Chile, scor 1-1.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Venezuela (4-4-1-1): Farinez; Hernandez, Osorio, Ferraresi, Gonzalez; Otero, Moreno, Rincon, Machis; Gonzalez; Rondon

Bolivia (3-4-3): Lampe; Bejarano, Haquin, Sagredo; Saavedra, Justiniano, Villaroel, Fernandez; Abrego, Arce, Moreno

Absenti.

  • Venezuela:
  • Bolivia:

Istoric Confruntari Directe.

  • Asa cum era de asteptat, Bolivia nu a avut nicio emotie in partida tur de pe teren propriu unde s-a impus cu 3-1 in fata Venezuelei, incheiand asadar seria de 3 infrangeri consecutive in fata nationalei lui Farias.
  • Daca vrei sa pariezi pe cota 2 la jocul de la Barinas te invit sa alegi din oferta celor de la Unibet un pariu de peste 2,5 goluri.

Ponturi pariuri Venezuela – Bolivia -> Andrew.

Desi nu a obtinut rezultate prea bune pe teren strain, ma astept totusi la un fotbal ofensiv practicat de trupa lui Farias care cred ca are toate sansele sa marcheze pe terenul Venezuelei, mizand asadar pe cel putin un gol marcat Bolivia la o cota excelenta propusa de cei de la Unibet.

Aici poti primi 300 LEI la deschiderea contului – citeste articolul Cod bonus Unibet ca sa vezi ce ai de facut.

Venezuela si-a incheiat socotelile in mare parte cu aceasta campanie de calificari si cred ca se anunta o noua prestatie slaba pe faza defensiva.

A incasat nu mai putin de 25 de goluri, iar in 13 din cele 14 jocuri inregistrate in aceasta campanie, de fiecare a cedat cel putin o data pe tabela.

Bolivia isi joaca in continuarea cartea pentru a prinde un loc de calificare la CM, dar cred ca situatia nu se va schimba prea mult in clasament pana la final.

Are totusi o pofta ofensiva extrem de ridicata in ultima vreme si chiar daca nu s-a descurcat prea bine pe teren strain, are toate sansele sa marcheze, fiind cea mai spectaculoasa selectionata cu un golaveraj de 20 la 28.

Pronostic Venezuela – Bolivia: Bolivia marcheaza – 1.60