Venezuela – Columbia ponturi pariuri 30.03.2022

venezuela columbia ponturi pariuri

Venezuela o intalneste pe teren propriu pe Columbia ultima etapa pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta miercuri de la ora 02:30, ora Romaniei, pe Estadio Cachamay. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.35 la agentia de pariuri sportive online Winnmasters!

venezuela columbia ponturi pariuri

Venezuela.

A pierdut ultimul meci jucat pe teren advers impotriva Argentinei cu scorul de 3-0.

Gazdele acestei confruntari se situeaza pe ultimul loc in clasament obtinand trei victorii, o singura remiza si a suferit 13 infrangeri dupa 17 partide jucate.

Venezuela a pierdut 10 din ultimele 12 partide jucate in toate competitiile si echipa trece printr-o forma dezastruoasa.

Columbia.

A castigat ultimul meci jucat pe teren propriu impotriva Boliviei cu scorul de 3-0.

Oaspetii se situeaza pe locul 5 in clasament obtinand patru victorii, opt remize si a suferit cinci infrangeri dupa 17 partide jucate.

Columbia a castigat un singur meci (in timp regulamentar) din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Venezuela (5-3-2): Farinez; Rosales, Ferraresi, Chancellor, Makoun, Navarro; Jose Martinez, Herrera, Casseres; Rondon, Josef Martinez.

Columbia (4-4-2): Ospina; Munoz, Cuesta, Tesillo, Fabra; Cuadrado, Uribe, Cuellar, Diaz; Rodriguez; Borja.

Absenti.

Venezuela: Niciunul.

Columbia: Niciunul.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 0-0.

Ultimele 9 din 10 confruntari dintre cele doua adversare s-au terminat cu sub 2.5 goluri inscrise in meci!

Ponturi pariuri Venezuela – Columbia – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Winnmasters.

Venezuela va termina indiferent de rezultatul meciului pe ultimul loc aceasta etapa de preliminarii. Echipa va incerca sa evite a treia infrangere consecutiva la o diferenta mai mare de 3 goluri.

Columbia inca mai spera sa se califice la Campionatul Mondial. Echipa ar putea termina pe locul 5 (loc ce ar trimite echipa la un baraj de calificare) grupa in cazul in care reuseste sa castige acest meci iar Peru nu va reusi sa se impuna impotriva lui Paraguay.

Pentru pontru fotbal ma astept ca Columbia sa reuseasca sa se impuna impotriva adversarei. Columbia a luat medalia de bronz in Cupa Sud Americii de anul trecut asa ca echipa este superioara Venezuelei care nici macar nu a iesit din gupa. Nu ma astept la un meci plin de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Venezuela Columbia 2 Solist & 0-3 + – Cota 2.35!