Venezuela – Ecuador ponturi pariuri 21.06.2021

Forma zamy_bz: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici zamy_bz
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Copa America este in plina desfasurare, echipele sudamericane incercand sa dea tot cea au mai bun pe teren pentru adjudecarea trofeului. Duminica spre luni va avea loc un meci in grupa B a turneului final, grupa Braziliei, in care Venezuela va da piept cu Ecuador, meciul fiind important pentru ambele echipe in vederea calificarii.

venezuela ecuador ponturi pariuri

Meciul va avea loc la Rio de Janeiro, Brazilia primind si anul acesta organiazarea turneului final, dupa ce a organizat turneul si in 2019.Voi juca acest meci la Publicwin, iar daca doresti si alte pronosticuri Copa America, poti vizita articolul de aici.

Venezuela.

Este fara victorie de 4 meciuri, ultimul succes fiind cu Chile, 2-1, in preliminariile Campionatului Mondial. De atunci echipa a remizat de doua ori, alb, cu Uruguay si Columbia, si a pierdut de doua ori, cu Bolivia si Brazilia.

La acest turneu final Venezuela inca nu a marcat, pierzand in primul meci cu Brazilia, 0-3, si terminand la egalitate cu Columbia, 0-0. Echipa nu dovedeste, deci, o forma ofensiva grozava, zmulgand cu greu un punct Columbiei.

Punctul acesta le permite, insa, sa spere la o calificare in sferturi, din grupa calificandu-se patru din cele cinci echipe. Nu este, insa, suficient, va trebuie sa incerce sa si joace fotbal si sa obtina victorii.

Ecuador.

Are trei infrangeri in ultimele trei partide jucate, pierzand cu Brazilia si Peru in preliminariile mondialului si cu Columbia in primul meci din grupa a turneului final.

Trebuie sa inceapa sa obtina puncte daca vrea sa spere la calificare, iar jocul cu Venezuela, o formatie mai slab cotata, poate fi un punct de plecare.

Alterneaza partidele foarte bune cu partide slabe, neavad o constanta a rezultatelor. Spre exemplu, inaintea celor trei infrangeri, a avut patru victorii consecutive, intre care un rasunator 6-1 cu Columbia, formatie care a invins-o in grupele acestui turneu final.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Venezuela: Farinez – Gonzalez, Hernandez, Mago, Martinez – Moreno, Herrera, Casseres Jr., Manzano, Martinez – Aristeguieta.

Ecuador: Ortiz – Escobar, Preciado, Estupinan, Hincapie – Noboa, Mendez, Caicedo – Valencia, Delgado, Romero.

Absenti.

  • Venezuela: Cadiz, Hurtado, Murillo, Savarino.
  • Ecuador:

Istoric Confruntari Directe.

Ultimele doua confruntari au fost amicale si s-au terminat la egalitate, 1-1.

Ponturi pariuri Venezuela – Ecuador- zamy_bz.

Meciul are miza pentru ambele echipe si cred ca acest lucru se va simti in spectacolul de pe teren. Ecuador are nevoie de punte pentru a spera la un loc cat mai bun si pentru a primi in sferturi o echipa cat mai accesibila din grupa cealalta. Asa ca nu cred ca va astepta prea mult si va ataca pentru a-si adjudeca cele trei puncte.

De partea cealalta, Venezuela este o formatie imprevizibila si poate produce suprize, insa nu are in acest moment o forma prea buna. Ma astept ca Ecuador sa marcheze, insa nu ma astept la multe goluri in meci, mai ales ca cele doua echipe nu au oferit o forma prea buna in primele meciuri. Un alt pronostic care ar putea fi urmarit ar fi cel pe cartonase, cele doua echipe fiind destul de agresive in joc. Insa eu aleg sa joc un pronostic pe goluri, si anume Ecuador marcheaza 1-2 goluri.

Pronostic Venezuela – Ecuador: Ecuador marcheaza 1-2 goluri – 1.52.

Leave a Comment: