Verona – Cagliari ponturi pariuri 30.11.2021

verona cagliari ponturi pariuri

În această seară, începând cu ora 21:45, Stadio Marc'Antonio Bentegodi este gazda confruntării dintre Verona și Cagliari. Partida va conta pentru etapa cu numărul 15 din Serie A. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două formații, cât și un pont în cotă 1.50, extras de la 888 sport.

verona cagliari ponturi pariuri

Verona

Parcursul lor de până acum a fost destul de bun, situându-se pe poziția a 10-a, cu 19 puncte obținute și un bilanț de 5 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri. Surprinzător, linia ofensivă a avut un randament mai mult decât decent, reușind să pună 28 de goluri pe tabelă.

Din păcate, apărarea scade foarte mult din valoarea echipei, permițând 25 de goluri până acum. Verona a cedat cel puțin un gol în 13 dintre cele 14 confruntări. Traversează o perioadă foarte bună, având o singură înfrângere în ultimele 6 dueluri.

Pentru disputa din această seară, croatul Igor Tudor nu se poate baza pe serviciile mijlocașului Martin Hongla, în timp ce posibila titularizare a lui Nikola Kalinic rămâne în continuare sub semne de întrebare.

Cagliari

Este foarte devreme să tragem concluzii, dar în urma jocului prestat de Cagliari până acum, aceștia au șanse foarte mari de a termina pe un loc retrogradabil. Momentan se află pe penultima poziție, cu 8 puncte obținute.

Bilanțul acestora este de o singură victorie, 5 remize și 8 înfrângeri. În ciuda acestor rezultate jalnice, compartimentul ofensiv a livrat constant, reușind să puncteze de 16 ori în cele 14 confruntări.

Au în schimb una dintre cele mai slabe infracțiuni defensive din campionat, total de 29 de goluri cedate. Forma de moment este îngrozitoare, Marin&Co având doar două puncte obținute din ultimele 6 dueluri. Nu sunt absențe notabile pentru acest meci.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Verona:

Cagliari:

Absenți

Verona: Martin Hongla
Cagliari: Rog, Ladinetti

Istoric confruntări directe

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în etapa cu numărul 29 a sezonului precedent. Verona a reușit să se impună atunci cu scorul de 0-2. Au marcat Barak și Lasagna.

Ponturi pariuri – Verona vs Cagliari – Cinculescu Andrei

La această dispută am ales să investesc în linia de peste 0,5 goluri marcate de Cagliari. Ca o mică paranteză, avem etapă intermediară în Serie A. Vă recomand să urmăriți și celelalte ponturi Italia Seria A.

Revenind la recomandarea propusă, așa cum am menționat și puțin mai sus, Cagliari este una dintre cele mai slabe formații din campionat, dar ofensiva a livrat constant, înregistrând o medie de peste un gol înscris pe partidă.

Au marcat cel puțin un gol în 10 dintre cele 14 dispute. În plus de asta, Verona nu este nici pe departe o formație cu o eficiență bună în apărare, având o medie de circa 1,80 goluri cedate/meci. Tips-ul propus a fost câștigător în 4 din ultimele 5 confruntări directe.

Pronostic Verona – Cagliari & Cota: Peste 0,5 goluri Cagliari – 1.50