Verona – Empoli ponturi pariuri 22.11.2021

verona empoli ponturi pariuri

Penultimul meci din runda a 13-a de Serie A se joaca pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi, intre Hellas Verona si Empoli FC. Confruntarea va avea loc luni, cu incepere de la ora 19:30. Reuseste Verona sa lege 5 victorii consecutive pe propriul teren? VEZI mai jos care este sugestia mea de la acest joc!

verona empoli ponturi pariuri

Verona.

Este cu 1 singur esec suferit in precedentele 9 runde de Serie A. In toate aceste ultime 9 partide a reusit sa inscrie de cel putin o data.

Are un atacant aflat intr-o forma foarte buna; este vorba despre Giovanni Simeone; atacantul argentinian de 26 de ani este cu 9 goluri inscrise in precedentele 7 etape de campionat. Mai mult ca sigur acesta va conduce atacul si in disputa de luni.

Daniel Bessa si Nikola Kalinic sunt suspendati pentru aceasta partida; ambii au fost avertizati cu cartonas rosu in meciul de pe Stadio Diego Armando Maradona din runda precedenta.

A castigat ultimele 4 jocuri de pe propriul teren, cu toate ca 3 dintre cei 4 adversari care au venit pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi au fost Juventus, Lazio si AS Roma.

Empoli.

Este vecina de clasament cu adversara din acest duel. Dupa cele 11 runde disputate ocupa pozitia a 11-a cu 16 puncte, inregistrand 5 victorii, 1 egal, 6 infrangeri si un golaveraj de 18:23.

Andrea Pinamonti, unul dintre „varfurile de lance” din ultimele 8 runde, este principalul marcator al echipei cu 4 reusite. Destul de probabil ca acesta sa se regaseasca in atac inca din primul minut de joc.

Petar Stojanovic este din nou disponibil; jucatorul sloven de 26 de ani NU a putut juca in partida cu Genoa din etapa trecuta deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Verona (3-4-2-1): Montipo – Dawidowicz, Gunter, Ceccherini – Faraoni, Tameze, Veloso, Casale – Barak, Caprari – Simeone.

Empoli (4-3-1-2): Vicario – Stojanovic, Tonelli, Viti, Marchizza – Haas, Stulac, Ricci – Henderson – Pinamonti, Di Francesco.

Absenti.

  • Verona: Bessa, Frabotta, Kalinic (indisponibili), Ilic (incert).
  • Empoli: Ekong (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Empoli a castigat ultimele 2 intalniri directe de Serie A. Pentru ca Empoli sa se impuna si in acest joc, se da cota 4.30. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune oferte de bonus fara depunere, citeste articolul Bonus fara depunere.

Ponturi pariuri Verona – Empoli – ionel_iulian94.

Mizand pe faptul ca ambele formatii s-au descurcat foarte bine la finalizare in ultimele jocuri, recomand la acest meci pronosticul GG, pronostic cotat cu 1.61 la PublicWin.

Pe langa eficienta de la finalizare a celor doua formatii, am tinut cont si de faptul ca amandoua scapa foarte greu fara gol incasat. Verona a primit gol in 11 din cele 12 meciuri de Serie A disputate in acest sezon, pe cand formatia vizitatoare are cel putin 1 gol incasat in 10 din precedentele 12 runde de campionat.

Pronostic Verona – Empoli & Cota: Ambele echipe marcheaza – 1.61