Caută
Close this search box.

Verona – Milan ponturi pariuri 07.03.2021

Verona Milan Ponturi Pariuri

AC Milan se va deplasa pentru etapa a 26-a din Italia Serie pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi pentru infruntarea cu Hellas Verona. Partida este una deosebit de importanta pentru ambele echipe, care lupta pentru prezenta in campania viitoare a competitiilor europene.

Verona Milan Ponturi Pariuri

Hellas Verona.

Dupa o perioada destul de dificila la sfarsitului anului 2020 si inceputul lui 2021 in care nu a reusit decat o singura victorie din 5 meciuri, acum se pare ca si-a regasit increderea in fortele proprii si are 8 puncte castigate in ultimele 4 etape.

Gratie acestor rezultate s-a apropiat de zona europeana a campionatului italian de fotbal, este pe locul 8 in prezent cu 38 de puncte, 6 in minus fata de Napoli care este pe 6.

In ultima etapa s-a impus la scor de neprezentare pe terenul lui Benevento, bifand a 10-a victorie stagionala si prima in deplasare dupa o serie de 5 partide.

Pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi are 4 meciuri fara esec, dupa 3 victorii consecutive a urmat weekend-ul trecut o remiza, insa in fata campioanei ultimelor 9 sezoane, Juventus Torino, poate fi incercat pe biletul zilei azi un pronostic gazdele + 1.5 goluri.

AC Milan.

Remiza cu Udinese din ultima etapa a indepartat-o de Inter care are acum un avans de 6 puncte in fruntea clasamentului, in plus Juventus Torino este la doar 4 lungimi in spatele sau, piemontezii avand si un joc in minus.

Echipa pregatita de Stafan Pioli nu are alta varianta in afara victoriei pe  Stadio Marc'Antonio Bentegodi, ceea ce ar fi deloc dificil tanand cont de linia sa de clasament din deplasare, are 31 de puncte cucerite afara in 12 jocuri, cu 3 mai multe decat urmatoarea clasata in aceasta statistica.

Mario Mandzukic si Zlatan Ibrahimovic raman in continuare accidentati, ceea ii lasa lui Stefano Pioli doar varianta Rafael Leao ca varf impins, de asemenea Brahim Diaz in ciuda prestatiei slabe cu Udinese va ramane titular, in schimb Samu Castillejo va ceda locul sau lui Alexis Saelemaekers.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Verona (3-4-2-1): Silvestri – Gunter, Lovato, Dimarco – Faraoni, Veloso, Tameze, Lazovic – Barak, Zaccagni – Lasagna.

AC Milan (4-2-3-1): Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez – Kessie, Tonali – Saelemaekers, Diaz, Rebic – Leao.

Vezi aici toate cotele pentru Verona – AC Milan!

Absenti.

Verona: Omar Colley, Nikola Kalinic, Kevin Ruegg – accidentati.

AC Milan: Mario Mandzukic, Zlatan Ibrahimovic, Hakan Calhanoglu, Ismael Bennacer – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur s-a terminat la egalitate scor 2-2, la fel si precedenta de pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi, pana la aceste remize, AC Milan bifase doua victorii consecutive. Un pronostic Serie A pentru acest meci poate fi recomamdat 2 solist sau W2.

Ponturi pariuri Verona – AC Milan – Lily84.

AC Milan nu isi mai permite pasi gresiti, titlul este un obiectiv greu de atins in actualele conditii, insa va lupta din greu si pentru o clasare in primele 4.

Verona este fara esec in ultimele 4 jocuri de acasa, dar tot de atatea maciuri nu a mai castigat in fata diavolului milanez.

Oaspetii au cea mai buna linie de clasament in deplasare din Serie A, ma astept la o prestatie foarte buna si pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi.

Pronostic Verona – AC Milan: AC Milan sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri cota 1.80