Viitorul – Chindia ponturi pariuri 17.03.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 60%
Castigate: 27/45
Unitati: 14

Runda cu numarul 28 din Liga 1 le aduce fata in fata pe Viitorul si Chindia. Meciul are loc miercuri, la Ovidiu, cu incepere de la ora 17:30. Ambele formatii au nevoie de toate punctele in vederea calificarii in play-off si de aceea consider ca ne asteapta un joc extrem de interesant si disputat. Vezi mai jos care este predictia mea de la aceasta partida!

Viitorul Chindia Ponturi Pariuri

Viitorul.

A inregistrat o noua remiza; a facut 0-0 la Hermannstadt. Este al 12-lea rezultat de egalitate inregistrat in acest sezon de Liga 1. Dupa cele 26 de meciuri jucate a acumulat 30 de puncte (pozitia a 11-a inainte de aceasta etapa), la 7 puncte distanta de ultimul loc care asigura calificarea in play-off (dar cu un meci in minus).

Chiar daca nu a luat toate punctele de la Hermannstadt, este destul de probabil ca Mircea Rednic sa nu opereze modificari importante la nivelul primului 11.

Casap, Castaneda si Aurelian Chitu raman in continuare indisponibili din cauza accidentarilor; Virgil Ghita si Ely Fernandes sunt incerti.

Chindia.

In runda trecuta a fost invinsa de Astra cu 0-1. Este al 6-lea meci consecutiv pe care il joaca si nu se marcheaza mai mult de 2 goluri (Liga 1 + Cupa Romaniei).

Dupa cele 27 de runde pe care le-a disputat in Liga 1 are 35 de puncte, fiind la doar 2 puncte distanta de echipa clasata pe ultimul loc de play-off. Este o formatie care nu marcheaza foarte mult (22 de goluri inscrise), insa si primeste putine goluri (doar 23 de goluri incasate).

Sunt sanse mari ca Tiberiu Capusa, Marco Dulca si Paul Iacob sa nu evolueze in acest joc (intelegere imprumut – acestia nu au fost inclusi in lot in jocul din turul campionatului).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Joalisson, Tsoumou, Ganea.

Chindia (4-4-2): Aioani – Martac, Pitian, Celea, Dinu – Negut, Dumitrascu, Rata, Yameogo – Popa, Florea.

Absenti.

  • Viitorul: Casap, Castaneda, Aurelian Chitu, Ghita, Ely Fernandes.
  • Chindia: Cherchez, Corbu, Negrea, Tiberiu Capusa, Marco Dulca, Paul Iacob.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 3 intalniri directe s-a marcat din ambele tabere.
  • Viitorul a castigat precedentele 2 confruntari directe disputate la Ovidiu.

Ponturi pariuri Viitorul – Chindia – ionel_iulian94.

Cu toate ca se anunta a fi o partida destul de inchisa, sunt de parere ca istoria ultimelor intalniri directe se va repeta si vom vedea goluri marcate din ambele tabere.

Viitorul se simte foarte bine atunci cand joaca pe propriul teren si marcheaza des; formatia pregatita de Mircea Rednic este cu gol marcat in 16 din precedentele 18 jocuri de acasa. Cred ca va inscrie de cel putin o data si in aceasta partida, tinand cont si de faptul ca are mare nevoie de toate punctele pentru a se apropia de locurile de play-off.

Totodata, Viitorul si primeste des gol atunci cand joaca la Ovidiu. Este cu cel putin 1 gol incasat in fiecare din ultimele 14 partide de acasa.

Tinand cont de informatiile precizate anterior, pariul zilei de la meciul Viitorul – Chindia este GG. Pentru aceasta predictie, se da cota 2.02 la Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote.

Pronostic Viitorul – Chindia & Cota: Ambele echipe inscriu – 2.02

Leave a Comment: