Caută
Close this search box.

Viitorul – FCSB ponturi pariuri 19.01.2021

Viitorul Fcsb Ponturi Pariuri

Liderul Ligii 1 se deplaseaza la Ovidiu in runda a 17-a din Liga 1. Viitorul – FCSB se joaca marti, cu incepere de la ora 20:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.79!

Viitorul Fcsb Ponturi Pariuri

Viitorul.

Vine dupa remiza de la UTA Arad (0-0). Virgil Ghita a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru partida de marti. Exceptand meciul de la Arad, incasase gol in fiecare din ultimele 7 jocuri.

In precedentele 7 partide pe care le-a jucat in toate competitiile a obtinut o singura victorie (bilantul complet: 4 infrangeri, 2 egaluri si 1 succes).

In ceea ce priveste situatia din clasamentul Ligii 1, ocupa locul 7 cu 21 de puncte, cu 3 puncte mai putin decat ultima echipa din play-off, Chindia.

Are 5 victorii, 6 egaluri, 5 infrangeri si un golaveraj de 21:20. Kevin Luckassen este principalul marcator al echipei cu 7 reusite.

FCSB.

A debutat cu dreptul in noul an calendaristic; s-a impus pe propriul teren cu 3-0 in fata celor de la Astra (marcatori: Dennis Man si Florin Tanase (x2)).

In precedentele 12 partide pe care le-a disputat in toate competitiile a suferit 1 singur esec (bilantul complet: 10 victorii, 1 egal si 1 esec).

Este liderul campionatului cu 37 de puncte, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 2, CFR Cluj, insa cu un meci mai putin (acest meci).

Are 12 victorii, 1 egal, 3 infrangeri si un golaveraj de 40:15 (cel mai bun atac din Liga 1). Dennis Man (13 goluri) si Florin Tanase (11 goluri) sunt primii 2 marcatori ai campionatului.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Boboc, Dobrosavlevici, Mladen, de Nooijer – Benzar, Artean, Ciobanu – Ely Fernandes, Luckassen, Matan.

FCSB (4-3-3): Vlad – Cretu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Simion, Florin Tanase – Man, Octavian Popescu, Coman.

Absenti.

  • Viitorul: Ghita, Chitu, Casap.
  • FCSB: Morutan, Nedelcu, Bus, Filip (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • FCSB a castigat precedentele 3 intalniri directe.

Ponturi pariuri Viitorul – FCSB – ionel_iulian94.

Din categoria ponturi 1X2, am mizat pe rezultat final 2 la confruntarea de la Ovidiu.

Victoria FCSB-ului este cotata cu 1.79 la PublicWin, una dintre importantele case de pariuri online.

Formatia pregatita de Anton Petrea este intr-o forma foarte buna si de aceea sunt de parere ca va reusi sa plece cu toate cele 3 puncte de la Ovidiu.

Viitorul nu impresioneaza sub comanda lui Mircea Rednic.

FCSB are de departe cel mai bun atac din Liga 1 si una dintre cele mai bune defensive. De asemenea, „ros-albastrii” se lauda cu cei mai buni marcatori ai campionatului, Man (13 goluri) si Tanase (11 goluri).

In urma victoriei obtinute de CFR Cluj la Sepsi, FCSB este obligata sa castige confruntarea de marti pentru a-si consolida fotoliul de lider.

Pronostic Viitorul – FCSB & Cota: 2 – 1.79