Viitorul – Poli Iasi ponturi pariuri 22.02.2021

Viitorul Poli Iasi Ponturi Pariuri

Doua echipe in mare suferinta, Viitorul Constanta si Poli Iasi, se infrunta in runda cu numarul 24 de Liga 1, intr-un meci programat la ora 20:30, care va si inchide runda. Partida va avea loc pe Stadionul „Viitorul” din Ovidiu si va fi transmis de DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport +.

Viitorul.

E pe 12 in clasamentul din Liga 1, avand 25 de puncte, cu 1 mai putin decat Dinamo. Traverseaza o forma foarte proasta, inregistrand 3 infrangeri la rand, 2:1 cu CFR Cluj, 1:0 cu Voluntari si 1:0 cu FC Arges.

Nu a jucat rau cu FC Arges, luand gol in minutul 71, suferind insa rau la capitolul inventivitate, atat Ely fiind suspendat pentru acel joc.

Conform lui Gica Popescu, noua achizitie, Juvhel Tsomou e pregatit fizic sa faca fata competitiei, insa nu se stie daca va fi convocat.

Poli Iasi.

Este lanterna rosie a Ligii 1, formatie cu doar 16 puncte luate in 23 de runde, 4 victorii, 4 remize si 15 infrangeri. Are 4 infrangeri in ultimele 5 runde, obtinand si o remiza, in deplasare, cu Sepsi, scor 3:3.

S-a vazut invinsa in ultimul joc, acasa, cu Astra, De Iriondo deschizand scorul in minutul 2, primind 3 goluri pana in pauza, inscriind golul de 3:2 prin Calcan, in minutul 50, un pronostic Liga 1 bun pentru acest meci putand fi cel pe minim 3 goluri marcate.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Viitorul (4-3-3): Cojocaru; Boboc, Mladen, Dobrosavlevici, Benzar; Matei, Artean, Ciobanu; Jo Santos, Ganea, Ely Fernandes.
Poli Iasi (4-3-3): Branescu; Onea, Baxevanos, Mihalache, Busu; Stan, Frasinescu, Gaitan; Vega, Zajmovic, Dylan Flores.

Absenti.

Viitorul: Carlo Casap (accidentat), Chitu (accidentat).
Poli Iasi: De Iriondo (suspendat), Calcan (suspendat), Francisc Cristea (incert), Daniel Ciobanu (incert), Uros Djuranovic (incert).

Istoric Confruntări Directe

4 victorii are Viitorul in precedentele 5 intalniri directe cu Poli Iasi, formatia ieseana obtinand o remiza, in iulie 2020, scor 1:1.

In meciul din turul campionatului, Viitorul a castigat partida la masa verde, dupa ce nocturna de pe Stadionul „Emil Alexandrescu” a cedat in doua randuri, ultima data, chiar atunci cand Iasi urma a intra in avantaj, pentru 2:1.

Ponturi pariuri Viitorul – Poli Iasi -> Ramses90.

Dupa atatea rezultate proasta la rand, trebuie sa vina si o victorie pentru constanteni, iar daca nu vine cu Poli Iasi, atunci aceasta nu are cum sa apara prea curand.

Iar Viitorul e genul de echipa care ii pune probleme lui Poli Iasi, o formatie combinativa, care are acum si o foame mare de rezultate, aceasta foame va face ca jucatorii gazdelor sa fie ceva mai cinici in atac decat au fost in ultimele 4 runde.

Acasa, Viitorul marcheaza de obicei, avand si un succes in ultimele 5 meciuri, 2:1, cu Hermannstadt, de la acest meci bifand 2 remize, cu FCSB si Sepsi, fiind invinsa de Voluntari cu scorul 1:0.

Pronostic Viitorul – Poli Iasi & Cota: victorie Viitorul 1.57