Villarreal – Arsenal ponturi pariuri 29.04.2021

villarreal arsenal ponturi pariuri

Arsenal o intalneste pe Villarreal in partida tur din semi-finala Europa League. Meciul se va juca joi pe Estadio de la Ceramica de la ora 22:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.50 la agentia de pariuri sportive online Betano!

villarreal arsenal - pronosticuri pariuri 29042021

Villarreal.

Gazdele au eliminat-o pe Dinamo Zagreb din sferturile competitiei cu o victorie de 3-1 la scor general.

A pierdut ultimul meci jucat impotriva Barcelonei, partida terminandu-se cu scorul de 2-1.

Se afla pe locul 7 in La Liga si are 49 de puncte dupa 33 de partide desfasurate. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

„Submarinul Galben” a castigat toate meciurile tur si retur din faza eliminatorie a competitiei si nu a pierdut niciun meci in acest sezon de Europa League.

Arsenal.

Oaspetii au eliminat-o pe Slavia Praga din sferturile competitiei cu o victorie de 5-1 la scor general.

A pierdut ultimul meci jucat in deplasare impotriva lui Everton, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

„Tunarii” se afla se afla pe un dezastruos loc 10 in Premier League si au 46 de puncte dupa 33 de partide desfasurate. Au marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Arsenal a terminat faza grupei a acestei competitii cu 6 victorii din 6. In saisprezecimi, optimi si sferturi, oaspetii au pierdut un meci si au remizat doua.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Villarreal (4-4-2): Asenjo; Foyth, Albiol, Torres, Estupinan; Chukwueze, Parejo, Capoue, Trigueros; Moreno, Alcacer.

Arsenal (4-2-3-1): Leno; Chambers, Holding, Gabriel, Xhaka; Partey, Ceballos; Saka, Odegaard, Pepe; Nketiah.

Absenti:

Villarreal: Iborra.

Arsenal: Lacazette, Aubameyang, David Luiz, Tierney.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de patru ori intr-o confruntare directa in faza grupelor Ligii Campionilor din anul 2006 si 2009. Meciurile jucate pe terenul Villarrealului s-au terminat la egalitate iar cele jucate pe Emirates s-au terminat cu victoria lui Arsenal.

Ponturi pariuri Villarreal – Arsenal – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Pentru Arsenal, singura sansa ramasa la un loc in grupele Ligii Campionilor ar fi castigarea Europa League, probabil si singura sansa ramasa pentru Arteta de a ramane antrenorul „Tunarilor”.

Unai Emery, considerat un expert de unii in Europa League dupa ce acesta a castigat 3 ani la rand competitia cu Sevilla va antrena un meci foarte important pentru acesta. Echipa precedenta la care a fost antrenor este chair Arsenal.

Pentru predictii Europa League am sa merg pe victoria echipei gazda. Arsenal duce lipsa de niste jucatori foarte importanti si cred ca absenta lor va fi simtita. „Submarinul Galben” poate profita de moralul scazut al adversarilor si cred ca se pot impune.

Pronostic Villarreal Arsenal 1- Cota 2.50!