Villarreal – Atalanta ponturi pariuri 14.09.2021

villarreal atalanta ponturi pariuri

Este vremea de spectacol, este vremea de Champions League. Asteptarea a luat sfarsit si echipele se afla, in sfarsit, la startul celei mai frumoase competitii inter cluburi din lume. Villarreal, nimeni alta decat castigatoarea Europa League din sezonul precedent, intalneste Atalanta, una dintre formatiile bune ale campionatului italian din ultimele sezoane.

villarreal atalanta ponturi pariuri

Meciul are loc marti de la ora 22:00 si va fi arbitrat de o brigada din Franta, condusa la centru de C.Turpin. Voi juca acest meci la Getsbet, una dintre casele de pariuri care isi fac loc incet-incet pe piata romaneasca, iar in linkul de mai sus gasesti detalii despre aceasta casa de pariuri.

Villarreal.

Ultima formatie pe care a invins-o a fost Manchester United in finala Europa League din sezonul trecut. De atunci, fie ca a fost vorba de amicale sau de meciuri oficiale, echipa nu a reusit sa mai invinga pe cineva.

In cele trei meciuri jucate in Primera Division din acest sezon, are tot atatea egaluri. A remizat de doua ori alb, acasa cu Granada si in deplasarea de la Espanyol si a smuls un 2-2 campioanei Atletico Madrid, chiar pe terenul acesteia.

Desi a inceput sezonul cu sperante mari, Villareal nu a confirmat deloc, fiind chiar o echipa mediocra, in ciuda faptului ca in sezonul trecut era o forta.

Atalanta.

Nici Atalanta nu are un inceput grozav de Serie A, insa a bifat o victorie in deplasarea de la Torino, 2-1. A urmat egalul cu Bologna de acasa cand echipa chiar a jucat bine, avand foarte multa nesansa si infrangerea de zilele trecute, acasa cu Fiorentina, 1-2.

Are doua meciuri de cand nu a mai cunoscut victoria, aceasta nefiind o tragedie, echipa avand calitatea necesara sa se bata cu granzii Europei.

In ultimele 5 partide desfasurate in deplasare, Atalanta a adunat 3 victorii si 2 infrangeri, acestea din urma fiind in meciurile amicale.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Villarreal(4-4-2): Rulli – Estupinan, Mandi, Albiol, Foyth – Moreno, Trigueros, Capoue, Pino – Moreno, Dia.


Atalanta(3-4-3):
Musso – Toloi, Palomino, Djimsiti – Maehle, Pasalic, Freuler, Gosens – Illicic, Zapata, Malinovskyi.

Absenti:

Villarreal: S.Chukwueze, G.Moreno, D.Parejo.

Atalanta: H.Hateboer, L.Muriel.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum.

Ponturi pariuri Villarreal – Atalanta – zamy_bz

Inceputul de sezon nu a fost de partea lor si este timpul ca cele doua echipe sa inceapa sa joace si sa si castige. Sunt doua echipe cu un lot bun care in sezonul trecut au aratat un fotbal de calitate. Asa ca ne putem astepta la un meci frumos. Daca te intereseaza si alte pronosticuri fotbal, viziteaza articolul de aici.

Cred ca golurile vor fi prezente, insa nu ma astept sa curga in cele doua porti. Insa echipele s-au aratat foarte dezordonate in meciurile trecute, luand foarte multe cartonase galbene. De aceea ma astept la un meci in care vor fi sanctionate faulturile facute, iar peste 4.5 cartonase este pariul potrivit.

Pronostic Villarreal – Atalanta – peste 4.5 cartonase – 2.25!