Caută
Close this search box.

Villarreal – Bayern Munchen ponturi pariuri 06.04.2022

villarreal bayern ponturi pariuri

Villarreal o întâlneşte miercuri pe Bayern Munchen de la ora 22:00 pe stadionul Estadio de la Ceramica, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Vă recomand să urmăriţi şi celelalte pronosticuri pariuri oferite de către tipsterii noştri.

villarreal bayern ponturi pariuri

Villarreal

Villarreal s-a calificat de doar 4 ori în istoria clubului în grupele Ligii Campionilor, dar surprinzător de 3 ori a trecut de ele, ajungând în fazele eliminatorii, precum şi ediţia asta.

Deşi echipa a avut o grupă dificilă, a reuşit să se califice de pe poziţia secundă, la doar un punct distanţă de liderul, Manchester United, dar a reuşit să le detroneze atât pe Atalanta, cât şi pe Young Boys.

Pentru a ajunge în sferturile de finală a trebuit să treacă de câştigătoarea grupei H, Juventus. Pe teren propriu spaniolii au reuşit să obţină doar o remiză, rezultatul final fiind 1-1, dar în retur au reuşit să se impună uluitor cu scorul de 3-0, golurile fiind marcate pe final de meci, în ultimele 12 minute.

Bayern Munchen

Ultima dată când bavarezii au reuşit să câştige trofeul s-a întâmplat în penultima ediţie (19/20), acolo unde s-au impus în finală împotriva celor de la PSG, rezultatul final fiind 1-0.

Bayern Munchen a defilat în cadrul grupelor, acolo unde au încheiat cu maximul de puncte, cu 6 victorii din 6 partide, avându-le ca adversare pe Benfica, Barcelona şi Dyn. Kiev.

Deşi în optimi calificarea părea o formalitate uşor de realizat pentru trupa lui Julian Nagelsmann, în meciul tur au remizat, cu scorul de 1-1, împotriva celor de la Salzburg, dar în retur gigantul bavarez s-au impus fără mari probleme, rezultatul final fiind unul umilitor de 7-1.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Villarreal (4-4-2): Rulli; Aurier, Albiol, Torres, Estupinan; Pino, Parejo, Capoue, Trigueros; Danjuma, Moreno.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer; Pavard, Sule, Upamecano, Hernandez; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Coman; Lewandowski.

Absenți

Villarreal: Chukwueze, Moreno.

Bayern Munchen: Choupo-Moting, Davies, Tolisso.

Istoric confruntări directe

Cele două formaţii s-au întâlnit în doar 2 confruntări directe, tot în Liga Campionilor, dar în cadrul grupelor din anul 2011, acolo unde Bayern Munchen s-a impus atât în tur, cu scorul de 2-0, cât şi în tur, rezultatul final fiind 3-1.

Villarreal – Bayern Munchen ponturi pariuri – Flavius08

“Submarinul galben” trece printr-o perioadă slabă, în ultimele 2 etape au suferit 2 înfrângeri împotriva unor formaţii care se luptă la retrogradare, 2-0 cu Levante şi 1-0 cu Cadiz, iar gigantul bavarez a arătat în ultimele partide din Bundesliga că este o maşinărie de goluri, impunându-se fără mari probleme, 4-0 împotriva celor de la Union Berlin şi 4-1 cu Freiburg.

Bayern Munchen este clar echipa cu un joc mai solid, cu un lot mai valoros şi cu mai multă experienţă ţinând cont de faptul că Villarreal a reuşit să se califice de doar 4 ori în grupele Ligii Campionilor, iar bavarezii se luptă în fiecare ediţie la câştigarea trofeului.

În opinia mea se va vedea diferenţa de experienţă şi de valoare dintre cele două echipe. Tind să cred că trupa antrenată de Julian Nagelsmann va domina partida complet şi se va impune fără mari probleme.

De aceea am ales să mizez pe un pariu combo care poate fi pariat la agenţia de pariuri sportive SUPERBET – accesează cuvintele evidenţiate pentru a primi un bonus în valoare de 500 RON gratis.

Pronostic Villarreal – Bayern MunchenVictorie Bayern & Peste 0.5 goluri în prima repriză – COTĂ 1.90