Caută
Close this search box.

Villarreal – Dinamo Kiev ponturi pariuri 18.03.2021

Villarreal Dinamo Kiev Ponturi Pariuri

Villarreal o intalneste pe Dinamo Kiev in partida retur din optimile Europa League. Meciul se va juca joi pe Estadio de la Ceramica de la ora 22:00 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.25 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

Villarreal - Dinamo Kiev pronosticuri pariuri 18032021

Villarreal.

Gazdele au eliminat-o pe Salzburg in saisprezecimile competitiei cu o victorie dubla in tur si retur de 2-0 si 2-1 (4-1 scor general).

Au castigat ultimul meci jucat impotriva lui Eibar, partida terminandu-se cu scorul de 3-1 si in momentul de fata sunt la o distanta destul de mare, de 11 puncte de un loc ce duce in grupele Ligii Campionilor

Gazdele se afla se afla pe locul 7 in La Liga si au 40 de puncte dupa 27 de partide desfasurate. Au marcat in 8 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Villarreal este inconsistenta, obtinand 2 remize, 2 egaluri si 2 infrangeri in ultimele 6 partide jucate in toate competitiile.

Dinamo Kiev.

Oaspetii au eliminat-o cu greu pe Club Brugge din saisprezecimile competitiei cu o victorie de 2-1 la scor general.

Au castigat ultimul meci jucat impotriva lui Zorya, partida terminandu-se cu scorul de 2-0.

Se afla pe primul loc in campionatul intern, la o distanta de 4 puncte de locul 2 si are 43 de puncte dupa 18 partide desfasurate. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers.

Dinamo Zagreb a pierdut un singur meci din ultimele 10 partide jucate in toate competiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Villarreal (4-3-3): Rulli; Foyth, Albiol, Mori, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo; Chukwueze,  Alcacer, Moreno.

Dinamo Kiev (4-3-3): Buschan; Kedziora, Syrota, Zabarnyi, Mykolenko; Shaparenko, Sydorchuk, Buyakskyi; Tsygankov, Biesiedin, Rodrigues.

Absenti:

Villarreal: Ibora, Coquelin, Pena, Moreno.

Dinamo Kiev: Verbic, Harmash, Baluta, Kostevych, Burda, Neshcheret.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit de trei ori intr-o confruntare directa. Nicio partida nu a fost castigata de catre Dinamo Kiev.

Ponturi pariuri Villarreal – Dinamo Kiev – MRRazvan.

In lista de pronosticuri azi pentru acest meci am sa ma bazez pe forma superioara a echipei gazda.

Echipa antrenata de Unai Emery este mult mai experimentata decat aversara din acest meci si vor incerca sa mentina de rezultatul din meciul tur.

Echipa antrenata de Mircea Lucescu se descurca bine in campionatul intern dar se pare ca in Europa League au probleme mari. In partida tur pierduta cu scorul de 2-0, Dinamo Kiev nu a reusit sa aiba niciun sut pe poarta.

Pentru pronosticuri Europa League am sa merg pe victoria echipei gazda. Nu ma astept totusi ca meciul sa fie unul plin de goluri asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Villarreal Dinamo Kiev 1&-3.5 – Cota 2.25!