Caută
Close this search box.

Villarreal – Osasuna ponturi pariuri 17.10.2021

villarreal osasuna ponturi pariuri

Submarinul Galben porneste favorit la casele de pariuri in confruntarea de la ora 19:30 contra formatiei din Pamplona, Osasuna. Desi cotele sunt net in favoarea lui Villarreal pentru a obtine victoria, partida se anunta mult mai echilibrata daca privim la situatia din clasament, oaspetii avand o sansa importanta si ea pentru a pleca cu cel putin un punct de pe Estadio de la Ceramica.

villarreal osasuna ponturi pariuri

Villarreal.

Formatia lui Unai Emery nu se pozitioneaza prea convingator in start-ul acestui sezon de La Liga, insa drumul e lung pana la final, iar formatia galbena s-ar putea sa aiba cu totul alta fata in finalul acestui an, fiind convinsa ca poate recupera diferenta de puncte fata de cupele europene.

Vorbim asadar de un loc 11 ocupat in acest moment de Villarreal, aceasta avand un total de 11 puncte dupa 7 runde timp in care a adunat 2 victorii si 5 egaluri. Conform celorlalte 19 formatii, Villarreal este singura fara infrangere in acest start de sezon, avand un golaveraj de 8 la 3, primind cele mai putine goluri alaturi de Sevilla.

Este o formatie extrem de solida care a confirmat in multe momente, mai ales in jocurile de acasa unde a bifat doua victorii consecutive contra celor de la Elche (4-1) si Betis (2-0), cel din urma joc avand loc chiar inaintea pauzei competitionale.

Daca vrei sa pariezi ceva la jocul din aceasta seara, te invit sa o faci pe numarul de cartonase chiar pe platforma celor de la PublicWin.

Osasuna.

Trupa din Pamplona se identifica mai mult ca o formatie redutabila in acest start de sezon, pozitionandu-se in clasamentul din La Liga, mai bine decat formatii ca Valencia, Bilbao sau chiar formatia gazda din aceasta seara.

Un parcurs de exceptie din partea elevilor lui Arrasate care au fost mult mai implicati in ultimele 8 runde decat in stagiunea precedenta. Cu 3 victorii si 2 infrangeri in ultimele 5 jocuri, este loc de imbunatatiri in jocul Osasunei, insa dupa ultimele succese consecutive, trupa lui Arrasate va cauta cu siguranta sa se mentina in prim plan-ul formatiilor din La Liga.

Intr-adevar, au fost 6 puncte obtinute dupa jocurile cu Mallorca (3-2) si Vallecano (1-0), formatii incomparabile cu granzii Spaniei. Cu 3 jocuri in deplasare, Osasuna este singura formatie care are un bilant perfect de 3 victorii cu un golaveraj net superior de 8 la 4, marcand peste 3 sferturi din goluri doar in jocurile din deplasare.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Villarreal (4-5-1): Rulli; Foyth, Mandi, Torres, Estupinan; Trigueros, Parejo, Capoue, Coquelin, Danjuma; Pino

Osasuna (4-3-3): Herrera; Vidal, Hernandez, D Garcia, Sanchez; Moncayola, Torro, Brasanac; Torres, Kike, R Garcia

Absenti.

Villarreal:

Osasuna: –

Istoric Confruntări Directe

Din 2013 incoace, am asistat la numai putin de 9 jocuri directe in care tabela a aratat de fiecare data peste 2,5 goluri. Osasuna s-a impus ultima oara chiar pe aceasta arena, scor 2-1, dupa ce in partida tur, Submarinul Galben a trecut cu 3-1 de echipa din Pamplona.

Pariaza la PublicWin pe o cota de 2.00 pentru un rezultat de ambele marcheaza la jocul de la Villarreal. Vezi aici Cum imi fac cont la PublicWin si cum poti si tu beneficia de bonusul de 2.000 RON la inregistrare!

Ponturi pariuri Villarreal – Osasuna -> Andrew.

Avem toate sansele sa asistam la al 10-lea joc consecutiv in care tabela sa arate peste 2,5 goluri, Villarreal fiind pregatita de o noua runda spectacol pe teren propriu, in timp ce Osasuna merge increzatoare la Villarreal, asa cum a facut-o in toate deplasarile din acest sezon.

Villarreal are o medie de 2 goluri in ultimele 3 jocuri de acasa incepand cu jumatatea lunii septembrie si se pare ca Unai Emery va pregati o tactica ofensiva si pentru aceasta confruntare. Intalneste un adversar cu mari probleme in spatiul defensiv si la fel cum a orchestrat atacul in jocul cu Cadiz, avem toate sansele sa vedem cateva reusite din partea lui Gerard Moreno&Co.

Osasuna este fara greseala in deplasare si se pare ca acest lucru ii prieste din plin si vrea sa isi continue seria de invincibilitate. Totusi, are in fata un adversar complet diferit de cei pe care i-a intalnit pana acum si cel mai probabil ii va fi imposibil sa plece cu mai mult de un punct. Cred ca este capabila sa profite de o greseala a adversarilor si sa marcheze insa nu cred ca acest lucru ii poate aduce victoria.

Pronostic Villarreal – Osasuna:Peste 2,5 goluri – 2.00