Villarreal – Sivasspor ponturi pariuri 22.10.2010

Villarreal si Sivasspor se vor infrunta joi seara in cadrul primei etape din faza grupelor Europa League. Ibericii pornesc fara indoiala cu prima sansa, practica un fotbal frumos, eficient, cel putin pe teren propriu unde au 3 victorii consecutive. Partida se va desfasura cu incepere de la ora 22.00 pe Estadio de la Ceramica.

Villarreal - Sivasspor ponturi pariuri 22.10.2010

Villarreal.

Submarinul galben va debuta in grupele Europa League, competitie in care a atins faza semifinalelor in 3 randuri la editiile din 2003–2004, 2010–2011, 2015–2016.

Pana in prezent a disputat 114 partide in aceasta intrecere, 63 de victorii, 24 de remize si 27 de infrangeri fiind rezultatele obtinute.

In campionatul intern ocupa locul secund dupa Real Sociedad, ambele echipe au acelasi numar de puncte 11, insa bascii au un golaveraj mai bun.

Estadio de la Ceramica a fost un punct forte sezonul actual, a castigat 3 meciuri si a remizat in altul, in ultima runda din LaLiga a trecut de Valencia cu scorul de 2-1.

Unai Emery are o misiune totusi destul de dificila, la echipa sunt foarte multe nume noi, iar jucatorii trebuie integrati rapid pentru a mentine acelasi nivel ridicat.

Sivasspor.

A terminat pe locul 4 sezonul precedent de Turcia SuperLig, devansand nume grele precum Fenerbahce si Galatasaray, fiind la doar doua lungimi distanta de o participare in Champions League.

Ultima sa prezenta europeana dateaza din anul 2009 cand a fost eliminata de Sahtior Donetsk cu o dubla victorie in play-off-ul Europa League.

In actualul sezon are deja 4 meciuri jucate, toate in campionatul intern, doua victorii, o remiza si o infrangere fiind rezultatele obtinute.

Lotul sau a suferit cateva schimbari, jucatori importanti din stagiunea anterioara gasindu-si alte contracte, ramane de vazut cum vor fi supliniti de noile achizitii.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Villarreal (4-4-2): Asenjo – Pedraza, Pau Torres, Albiol, Mario Gaspar – Iborra, Trigueros, Coquelin, Kubo, Moi -Gomez, Alcacer.

Sivasspor (4-2-3-1): Samassa – Osmanpasa, Erdal, Marcelo Goiano, Camara – Aslan, Fajr – Cofie, Yesiliyurt, Yarabare – Gradel.

Vezi toate cotele pentru  Villarreal – Sivasspor!

Absenti.

  • Villarreal: Pervis Estupinan, Daniel Parejo, Alberto Moreno, Ramiro Guerra, Gerrard Moreno – accidentati; Sofian Chakla – infectat Covid 19.
  • Sivasspor: Aaron Appindangoye, Serhiy Rybalka – accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Este primul meci direct intre cele doua echipe.

Ponturi Europa League: Napoli – Alkmaar: cota 2.34

Ponturi pariuri Villarreal – Sivasspor – Lily84.

Va fi un meci in care Villarreal va controla ostilitatile fara doar si poate, este echipa mult mai valoroasa, experimentata si care va dori un debut cu 3 puncte in Europa League.

Sivasspor revine dupa 11 ani in Europa, la precedentele editii nu a impresionat deloc, din contra a fost eliminata lejer.

Submarinul galben arata foarte bine in acest start de sezon, practica un fotbal ofensiv, pune presiune pe adversar, are jucatori care pot face diferenta prin actiuni personale.

Mizez pe un succes al gazdelor, au totusi in fata un adversar modest, dar in fata caruia nu vor risca, vor incerca sa puncteze de cat mai multe ori pentru a securiza victoria.

Pronostic Villarreal – Sivasspor: victorie Villarreal & peste 1.5 goluri- 1.54