Villarreal – Sociedad ponturi pariuri 13.07.2020

Villarreal - Sociedad ponturi pariuri

Duelul pentru locurile de Europa League, se va juca pe Estadio de la Ceramica si se anunta o lupta foarte apriga si plina de suspans. Va recomand sa cititi in continuare acest articol pentru a afla mai multe detalii despre cele doua echipe si pronosticul oferit K-boom!

Villarreal - Sociedad ponturi pariuri

Meciul dintre cele doua echipe cu parcursuri echilibrate in acest sezon de La Liga, va avea loc luni seara de la ora 20.30, la Villarreal si va fi arbitrat de la centru de Guillermo Cuadra. De asemenea aceasta partida poate fi urmarita de catre jucatorii cu cont la Unibet, in transmisiune directa pe site!

Villarreal.

Locul 5 ocupat in acest moment de „Submarinul galben” este unul destul bun, reusind sa acumuleze pana acum, on cele 35 de runde scurse, 57 de puncte. Golaverajul este unul foarte bun, avand al treilea cel mai bun atac cu 57 de goluri marcate si o defensiva care a incasat 45 de goluri.

Singura echipa care a reusit sa o invinga in ultimele 8 runde, a fost Barcelona, chiar pe acest teren, cu scorul de 4-1. In cele 17 meciuri jucate pe teren propriu, a obtinut 8 victorii, 5 egaluri si 4 infrangeri.

Gerard Moreno este cel mai bun marcator al echipei, reusind sa inscrie de 16 ori si ocupa locul 3 in clasamentul golgeterilor..

Villarreal - Sociedad

Sociedad.

Se afla in continuare in lupta pentru ocuparea unui loc de Europa League si este obligata sa obtina un rezultat pozitiv in acest duel direct, pentru a avea sanse in continuare la acest obiectiv. Are un avantaj fragil de un singur punct fata de locurile 8 si 9 ocupate de Valencia si Granada.

Nu trece printr-o forma prea buna, reusind sa castige doar de 2 ori in precedentele10 etape, impotriva lui Espanyol cu scorul de 2-1 si impotriva lui Eibar, cu acelasi scor. Victoria impotriva lui Eibar este singura din ultimele 5 deplasari.

Cel mai bun marcator al echipei este tanarul atacant spaniol, Mikel Oyarzabal cu 10 reusite. De asemenea cel mai indisciplinat jucator este Zubeldia cu 9 cartonase galbene primite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Villarreal (4-2-3-1): Asenjo – Alberto Moreno, Gaspar, Albiol, Pau Torres – Trigueros, Anguissa – Moi Gomez, Zacorla, Chukwueze – Alcacer.

Sociedad (4-4-2): Moya – Monreal, Gorosabel, Normand, Aritz – Merino, Odegard, Zubeldia – Oyarzabal, Isak, Berrenetxea.

Vezi toate cotele pentru Villarreal – Sociedad!

Absenti.

  • Villarreal: G. Moreno, Barbosa, Iborra, Bacca, Mori si Guerra.
  • Sociedad: Zaldua, Januzaj, Bautista, Illarramendi, Guevara si Sangalli.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in turul campionatului si a fost castigata de Villarreal cu scorul de 2-1.

Ponturi La Liga: Alaves – Getafe, cota 1.55!

Ponturi pariuri Villarreal – Sociedad  – K-boom.

O victorie ar insemna pentru ambele echipe sanse mai mari la calificarea in Europa League, fapt pentru care ma astept ca cele doua echipe sa practice un joc ofensiv in aceasta partida si sa reuseasca sa marcheze minim un gol fiecare. In ciuda faptului ca are absent cel important jucator de atac, consider ca Villarreal va reusi sa marcheze, dupa cum a facut-o si in 9 din ultimele 10 etape. De asemenea Sociedad a marcat minim un gol in 4 din precedentele 5 runde. Deja au ajuns la 4 meciuri directe consecutive jucate cu Villarreal ca gazda, in care am avut parte de goluri in ambele porti.

Pronostic Villarreal – Sociedad: Ambele echipe vor inscrie – 1.62