Voluntari – Mioveni ponturi pariuri 17.09.2021

voluntari mioveni ponturi pariuri

Vineri, etapa a 9-a a Ligii 1 din Romania incepe cu meciul dintre Voluntari si Mioveni, doua echipe bune ale campionatului, care au evolutii fluctuante si pare ca nu vor avea probleme in evitarea retrogradarii in acest sezon.

Partida se va disputa pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, incepand cu ora 18:00 si va fi transmisa pe canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

voluntari mioveni ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul pontul propus la casa de pariuri Netbet si accesati sectiunea cod bonus netbet pentru a beneficia de avantajele oferite de casa de pariuri!

FC Voluntari

FC Voluntari ocupa locul 8 in clasament, dupa 8 etape disputate, adunand 12 puncte cu 9 goluri marcate si 12 incasate. Este la un singur punct de play-off, regretand infrangerea rusinoasa din prima etapa contra lui Dinamo, puncte care ii puteau situa mai sus in clasament.

Au uinceput campionatul foarte slab, pierzand doua meciuri la rand, 3-2 in deplasare cu Dinamo si 1-0 acasa cu FC Botosani. A urmat prima victorie, acasa cu FC U Craiova 1948, urmata de cea mai dura infrangere, 3-0 in deplasarea de la Universitatea Craiova.

Meciurile bune pe teren propriu au continuat, castigand din nou acasa 1-0 cu Academica Clinceni, In etapa a 6-a s-au deplasat la Arad, unde au fost invinsi cu 2-0 de gazda UTA. Etapa a 7-a a adus o noua victorie pe teren propriu, 2-1 contra Chindiei Targoviste.

In ultimul meci disputat au castigat din nou, 2-1 in deplasare la Gaz Metan Medias, ajungand la 2 victorii consecutive.

CS Mioveni

Mioveni ocupa locul 10 in clasament, adunand in cele 8 etape disputate 10 puncte, cu 5 goluri marcate si 7 incasate. Asa cum si antrenorul Alexandru Pelici a recunoscut, au un inceput de sezon bun, peste asteptari.

Au inceput slab sezonul, la fel ca adversarii din acest meci, fiind invinsi de 2 ori in primele doua partide, 1-0 in deplasarea de la Gaz Metan Medias si 0-2 acasa de revelatia Rapid Bucuresti. Etapa a 3-a a adus si primele puncte, intr-un meci greu la Sepsi Sf. Gheorghe, incheiat cu victoria lui CS Mioveni, scor 1-2. A urmat vizita campioanei CFR Cluj, meci de la care nu au ridicat mari pretentii, fiind invinsi cu scorul de 1-0.

Apoi au reusit sa obtina o serie de doua victorii si un egal, 0-1 pe terenul lui Dinamo Bucuresti, 1-0 acasa cu U Craiova 1948 si 1-1 cu Academica Clinceni, meci de la care si-ar fi dorit mai mult, avand in vedere problemele din tabara Clinceniului. In etapa trecuta au pierdut acasa, 0-1 cu Chindia Targoviste.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Voluntari (4-3-3): Popa – Briceag, Armas, Tamas, Ricardinho – Droppa, Achim, Costin – Rata, Nemec, Gheorghe

Mioveni (3-4-3): Ducan – Garutti, Scarlatache, Balaur – Radescu, Panait, Dumitriu, Serbanica – Buziuc, Rusu, Massaro

Absenti:

Voluntari:

Chindia:

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in Cupa Romaniei, impartindu-si victoriile, prima partida fiind castigata de CS Mioveni, iar urmatoarea de FC Voluntari.

Voluntari – Mioveni ponturi pariuri – Paul0722

Pentru a paria acest pronostic cat si alte meciuri din lista, accesati rubrica ponturi fotbal!

Voluntari traverseaza o perioada foarte buna, inregistrand doua victorii la rand si mai ales 3 victorii in ultimele 3 meciuri acasa, fiind o echipa foarte greu de invins acasa.

CS Mioveni vine la Voluntari pentru a scoate un rezultat pozitiv, un egal fiind mai mult decat multumitor pentru argeseni.

In cazul unei victorii, Voluntari ar putea ajunge pe loc de play-off, iar Mioveni daca ar pleca cu toate cele 3 puncte ar devansa chiar pe FC Voluntari.

Pronostic Voluntari – Mioveni: 1 solist – Cota 2.25!