Watford – Everton ponturi pariuri 11.05.2022

watford everton ponturi pariuri

Everton isi continua cursa de salvare de la retrogradare. De aceasta data, formatia antrenata de Frank Lampard va da piept cu Watford intr-un meci restant din etapa a 30-a. Partida este programata miercuri seara, pe Vicarage Road, cu incepere de la ora 21:45. Reusesc „caramelele” sa ia toate cele 3 puncte vitale? VEZI mai jos care este sugestia mea de la aceasta disputa!

watford everton ponturi pariuri

Watford.

In urma esecului suferit in weekend a retrogradat matematic in Championship.

Traverseaza o perioada foarte slaba, pierzand fiecare din ultimele 6 meciuri din Premier League.

Hassane Kamara a fost avertizat cu cartona rosu in disputa din runda trecuta, motiv pentru care fundasul ivorian va fi suspendat pentru acest joc. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de Adam Masina.

Imran Louza, Joao Pedro si Juraj Kucka nu au facut deplasarea pe Selhurst Park si raman sub semnul intrebarii si pentru acest joc.

Everton.

Vine dupa 2 victorii consecutive, victorii care au propulsat-o deasupra liniei retrogradarii. Este pe locul 16 cu 35 de puncte, insa cu doar 1 punct peste ultima formatie din zona rosie (dar, si cu 1 meci mai putin).

Yerry Mina a fost schimbat dupa doar 18 minute de joc in disputa cu Leicester din runda precedenta din cauza unei accidentari; astfel, disponibilitatea fundasului columbian ramane sub semnul intrebarii pentru acest meci.

Si Vitali Mykolenko a fost inlocuit din cauza unei accidentari, insa se pare ca in cazul lui nu sunt mari probleme si de aceea sunt sanse foarte mari ca acesta sa fie inclus si in lotul acestei dispute.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Watford (4-3-3): Foster – Kiko, Cathcart, Troost-Ekong, Masina – Cleverley, Sissoko, Kayembe – Sarr, King, Dennis.

Everton (4-2-3-1): Pickford – Coleman, Keane, Holgate, Mykolenko – Doucoure, Delph – Gordon, Iwobi, Gray – Richarlison.

Absenti.

  • Watford: Cucho, Kamara (indisponibili), Louza, Joao Pedro, Kucka (incerti).
  • Everton: Patterson, Townsend (indisponibili), Godfrey, van de Beek, Yerry Mina (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimele 5 intalniri directe NU s-au incheiat la egalitate; Watford a obtinut 2 victorii, iar Everton 3.
  • 4 din precedentele 6 confruntari directe disputate pe Vicarage Road au produs cel putin 3 goluri. Pentru a se da minimum 3 goluri si acum, cota este 1.92 la Fortuna.

Ponturi pariuri Watford – Everton – ionel_iulian94.

Pentru acest joc recomand pronosticul 2 solist, pronostic pe care il poti avea in vedere si pentru biletul zilei cota 2.

Everton este echipa mai motivata si chiar obligata sa ia toate punctele din acest meci.

Watford este matematic retrogradata in Championship si nu mai are pentru ce trage pe acest final de campionat.

Am avut in vedere si forma de moment; gazdele intalnirii vin dupa 6 jocuri consecutive cu infrangere, pe cand „caramelele” vin cu un moral foarte bun dupa ultimele 2 succese inregistrate.

Everton are un bilant pozitiv in recentele dueluri cu Watford; „caramelele” au castigat 3 din precedentele 4 meciuri directe oficiale.

Pronostic Watford – Everton & Cota: 2 – 1.85