Watford – Tottenham ponturi pariuri 01.01.2022

watford tottenham ponturi pariuri

In prima zi a anului 2022 avem etapa traditionala de Anul Nou in Premier League, iar Watford va primi vizita celor de la Tottenham, intr-un meci complicat pentru londonezi, intrucat gazdele vor da totul pentru a obtine macar un punct in fata propriilor fani.

Partida se va disputa pe Vicarage Road din Watford, incepand cu ora 17:00, fiind arbitrata de R. Jones.

watford tottenham ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pronosticul propus la casa Superbet pariuri!

Watford

Watford se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, fiind in acest moment pe locul 17, prima pozitie deasupra celor 3 locuri care vor retrograda, adunand 13 puncte in cele 17 jocuri disputate (Burnley, clasata pe pozitia a 18 la doar 2 puncte diferenta, are doar 15 jocuri disputate), cu 22 de goluri marcate si 35 incasate. Au cu 3 puncte mai putin decat echipa clasata imediat deasupra, Leeds.

Au o serie de 5 jocuri la rand in care au fost invinsi, 4-2 cu Leicester, 1-2 cu Chelsea, 1-3 cu City, 2-1 cu Brentford si 1-4 acasa cu West Ham, intr-un meci in care au condus cu 1-0, din minutul 4, dar au fost intorsi pana la pauza, pentru ca in repriza a 2-a sa mai incaseze 2 goluri.

Acasa, Watford este a 2-a cea mai slaba echipa a campionatului, cu doar 7 puncte castigate in 9 jocuri, avand marcate 11 goluri si incasate 21.

Tottenham

Tottenham este in plina ascensiune dupa instalarea lui Antonio Conte, clasandu-se in momentul de fata pe pozitia a 6-a, cu 30 de puncte adunate in cele 17 jocuri disputate, cu 22 de goluri marcate si 20 incasate. Vor sa atace BIG 4, dar au de recuperat 5 puncte fata de Arsenal, avand totusi cu 2 jocuri mai putin decat rivalii din Londra.

Au o serie de 7 jocuri fara infrangere in Premier League, ultima infrangere fiind impotriva celor de la United, un 0-3 pe teren propriu. De atunci au remizat 0-0 cu Everton, au invins pe rand pe Leeds cu 2-1, Brentford 2-0, Norwich 2-0, au remizat tot acasa 2-2 cu Liverpool, au invins pe Crystal Palace cu 3-0 si au remizat in ultima etapa 1-1 in deplasare cu Southampton, dupa ce au fost condusi si au egalat pe final de prima repriza.

In deplasare, Tottenham nu se descurca foarte bine, avand 8 puncte castigate in cele 7 jocuri disputate, avand marcate 6 goluri si incasate 10, clasandu-se pe pozitia a 13-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Watford (4-1-4-1): Bachmann – Kiko, Sierralta, Cathcart, Masina – Sissoko – Cucho, Cleverley, Kucka, Tufan – Dennis

Tottenham (3-4-3): Lloris – Sanchez, Dier, Davies – Emerson, Wrinks, Hojberg, Reguilon – Lucas, Kane, Son

Absenti

Watford: Baah, Etebo, Foster, Kabasele, N'Koulou, Sarr

Tottenham: Romero, Sessegnon

Istoric confruntari directe

In precedentele 3 partide disputate intre cele doua formatii, avem echitabilitate, un joc terminandu-se la egalitate, 0-0, Watford s-a impus intr-un joc, scor 2-1, iar in ultimul meci Tottenham s-a impus cu scorul de 1-0.

Watford – Tottenham ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc cat si alte ponturi pariuri oferite de tipserii nostri!

Watford are nevoie disperata de puncte, intrucat Burnley ii poate depasi usor, avand cu 2 puncte mai putin si cu doua jocuri mai putin disputate, asa ca orice punct obtinut este cu adevarat important pentru gazdele acestui joc.

Tottenham trebuie sa isi continue seria de jocuri in care nu au fost invinsi si pentru a avea pretentii la primele 4 pozitii, este nevoie sa castigi atunci cand joci impotriva echipelor din subsolul clasamentului.

Consider ca va fi un meci echilibrat, bazat pe faptul ca Tottenham nu se descurca prea bine in deplasare, avand doar 6 goluri marcate, dar si pe nevoie de puncte a gazdelor, aspecte care vor echilibra diferenta clara de valoare.

Pronostic Watford – Tottenham: Gazdele marcheaza peste 0.5 G si vor avea peste 4.5 cornere – COTA 3.40!