Werder – Koln ponturi pariuri 27.06.2020

Forma Andrew: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat

Tensiune fara precedent in orasul german Bremen unde alb-verzii disputa cel mai important meci al sezonului contra celor de la Koln, astazi de la ora 16:30, in ultima etapa de campionat. Vezi mai jos ce pariu ti-am pregatit pentru aceasta ultima confruntare a echipei lui Kohfeldt.

Werder - Koln ponturi pariuri 27.06.2020

Werder.

Situatie absolut neasteptata in tabara gazdelor care sunt pe punctul de a ajunge in liga secunda. O tristete mare in orasul Bremen unde favoritii au nevoie de o minune pentru a izbuti macar locul de baraj. Aflata pe penultimul loc in Bundesliga, Werder nu a convins aproape deloc de la revenirea din pandemie, bifand 4 infrangeri, un egal, dar si 3 victorii.

Cu toate acestea, ultimele meciuri au contat enorm pentru alb-verzi care din pacate s-au soldat cu 0 puncte, pierzand chiar si in runda trecuta la Mainz, scor 1-3, unde aveau nevoie de puncte ca de aer.

Werder - Koln statistici

Koln.

Matematica cat se poate de clara in punctajul echipei oaspete care are biletul asigurat pentru o nou participare intr-un sezon de Bundesliga 1. Echipa din Cologne se afla pe locul 14 in acest moment cu 36 de puncte, despartind-o cca 6 puncte de zona de baraj, suficient pentru a privi cu detasare aceasta lupta la retrogradare.

Un lucru foarte interesant comparativ cu echipa gazda se refera la faptul ca oaspetii nu au castigat niciun joc de la revenirea din pandemie, bifand 4 egaluri, si 4 infrangeri. Iata ca totusi, formatia din Cologne a rezistat deasupra liniei rosii, avand totusi si un punctaj mult mai bun inainte de suspendarea sezonului.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Werder (3-5-1-2): Pavlenka – Moisander, Gross, Veljkovic – Friedl, Klaassen, Eggestein, Augustinsson – Bittencourt – Osako, Sargent

Koln (3-5-2-1): Horn – Leistner, Bornauw, Czichos – Jakobs, Rexhbecaj, Skhiri, Ehizibue – Hoger, Uth – Cordoba

Vezi toate cotele pentru Werder – Koln!

Absenti.

  • Werder: Gebre Selassie, Mohwald si Vogt.
  • Koln: Hauptmann, Hector si Kainz

Istoric Confruntari Directe.

Victorie la limita pentru echipa din Cologne la partida din tur unde FC Koln s-a impus cu scorul de 1-0 grazie golului inscris la finalul primei reprize de Cordoba.

Ponturi pariuri Werder – Koln – Andrew.

Nu poti sa te gandesti la alt rezultat inafara de un succes in favoarea gazdelor din moment ce poate insemna ultima reprezentatie a echipei din Bremen pe scena Bundesligii 1.

Chiar daca dezvolta un joc destul de slab in aceasta perioada, Bittencourt&Co trebuie sa ofere cele mai bune 90 de minute din ultima vreme, incercand imposibilul de a obtine locul de baraj.

Gisdol este pregatit sa arunce in lupta de la Bremen cati mai multi jucatori noi din moment ce formatia sa este sigura de o noua participare in sezonul viitor.

Ma astept asadar la un succes din partea alb-verzilor, dar si la cel putin 2 goluri marcate, din moment ce Koln a aratat lacune foarte mari in defensiva de la revenirea din pandemie.

Pronostic Werder – Koln: 1&2+ – 1,80

Leave a Comment: