Wolfsburg – Bayern ponturi pariuri 17.04.2021

wolfsburg bayern ponturi pariuri 17042021

Bundesliga ne-a obisnuit de ani buni ca in ziua de sambata sa ne propuna mai multe meciuri de la aceeasi ora, 16:30. In acest weekend, unul dintre ele este si cel dintre Wolfsburg si Bayern la care eu iti propun un pont cu o cota de 1.49.

wolfsburg bayern ponturi pariuri 17042021

Wolfsburg.

Impresioneaza intrucat in momentul de fata este pe ultima treapta a podiumului. Are 54 de puncte dupa 28 de runde, cu 6 mai putine decat Leipzig care e pe 2 si cu unul in plus fata de Frankfurt, a 3-a clasata.

Atacul nu e extraordinar, acesta fiind al 6-lea din Bundesliga cu 49 de reusite. Defensiva insa e pe 2 si asta pentru ca a incasat doar 26 de goluri.

Vine dupa o infrangere la Frankfurt, dar inainte de asta avusese 3 victorii la rand, dintre care 2 au fost la zero. A avut 16 meciuri acasa in acest sezon, este neinvinsa si doar 4 formatii au incurcat-o, deci putem spune ca este o bestie acolo.

Bayern.

Asa cum multa lume se astepta, ea conduce clasamentul si pare ca se indreapta spre un nou titlu. In 28 de etape a strans 65 de puncte, cu 5 in plus fata de principala ei urmaritoare, Leipzig, care este pe locul al 2-lea.

Se mandreste cu cea mai buna ofensiva din campionatul german si asta intrucat a inscris de 80 de ori. Apararea a mai scartait si de aceea este pe 5 cu 36 de goluri primite.

Are o singura infrangere in ultimele 10 partide, insa a fost una care a costat-o calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. A castigat 8 din celelalte 9 confruntari, pasul gresit fiind o remiza cu Union Berlin. S-a impus in precedentele 4 deplasari.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Lacroix, J. Brooks, Roussillon – X. Schlager, Y. Gerhardt – R. Baku, M. Philipp, Brekalo – Weghorst.
Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies – Kimmich, Goretzka – L. Sane, T. Muller, K. Coman – Choupo-Moting.

Absenti.

  • Wolfsburg: Maximilian Arnold este suspendat, Renato Steffen este accidentat, iar Josuha Guilavogui este incert.
  • Bayern: Douglas Costa, Robert Lewandowski, Niklas Sule si Corentin Tolisso sunt accidentati, iar Serge Gnabry, Ron Hoffmann si Marc Roca sunt incerti.

Istoric Confruntari Directe.

  • Bayern a castigat ultimele 6 dueluri, asadar nu prea a avut probleme cu acest adversar.
  • In turul acestui campionat s-a impus la limita, cu scorul de 2-1.
  • La precedenta vizita la Wolfsburg a obtinut o victorie foarte clara, cu 4-0.

Ponturi pariuri Wolfsburg – Bayern – Releu.

Dau piept doua echipe de calitate din Bundesliga si de aceea eu cred ca va iesi spectacol. Iti propun asadar sa mizam pe ambele marcheaza pentru o cota de 1.49 la Fortuna. Vezi ce opinii au pariorii despre aceasta agentie din articolul Pareri Fortuna.

Wolfsburg evolueaza pe teren propriu si sunt sigur ca va ameninta poarta lui Manuel Neuer. Brekalo, Weghorst sau Ridle Baku pot face diferenta. A inscris in ultimele 5 partide, insa doar in 2 dintre ele nu a incasat gol, cu ultimele 2 clasate, Schalke si Koln.

Bayern isi va respecta statutul si va urma planul ei obisnuit de joc, care este unul bazat pe un fotbal extrem de ofensiv. Doar in 2 din precedentele 8 dispute ale ei in Bundesliga nu a marcat si ea si adversara sa.

Pronostic Wolfsburg – Bayern & Cota: ambele marcheaza – 1.49