Wolfsburg – Bremen ponturi pariuri 27.11.2020

Wolfsburg - Bremen ponturi pariuri 27.11.2020

In prologul rundei cu numarul 9 din Bundesliga vom avea parte de un derby intre doua echipe aflate in prima parte a clasamentului, Wolfsburg si Bremen, meci ce se anunta a fi unul spectaculos. Pentru acest duel, K-boom v-a pregatit un pronostic cu cota de 1.68 pe goluri.

Wolfsburg - Bremen ponturi pariuri 27.11.2020

Digi Sport 2 va televiza in transmisiune directa, meciul de pe Volkswagen Arena, de la Wolfsburg si vi-l recomand sa il urmariti, cu siguranta nu veti regreta acest lucru!.

Wolfsburg.

Vine dupa 8 runde la rand in care nu a fost invinsa, dar in 5 din acestea a terminat la egalitate, putand fi numita si „X-team”. In acest moment ocupa locul 6, cu 14 puncte acumulate si cu un golaveraj bun cu 9 goluri marcate si cu cea mai buna defensiva, cu doar 5 incasate.

Singura echipa care a reusit sa o invinga in acest sezon, a fost AEK Atena, cu scorul de 2-1, in calificarile pentru Europa League. Pe teren propriu a reusit 2 victorii si 2 rezultate de egalitate.

Aproape jumatate din goluri, au fost inscrise de olandezul Wout Weghorst, mai exact 4.

Bremen.

Vine dupa 5 egaluri consecutive scor 1-1, in Bundesliga, intalnindu-se in acest duel echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate. Locul 9 este cel ocupat de aceasta, cu 11 puncte si cu un golaveraj foarte echilibrat cu 11 goluri marcate si tot atatea primite.

A fost invinsa o singura data in cele 8 etape, in runda de debut in care a jucat cu Hertha, scorul fiind 4-1. In deplasare este neinvinsa in 4 meciuri avute in Bundesliga.

Niklas Fullkrug este atacantul cu cel mai bun randament in acest debut de sezon, reusind sa inscrie de 4 ori.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Roussillon, Brooks, Lacroix, Baku – Arnold, Schlager – Brekalo, Mehmedi, Steffen – Weghorst.

Bremen (3-4-2-1): Pavlenka – Friedl, Moisander, Toprak – Mbom, Gross, Eggestein, Gebre Selassie – Bittencourt, Rashica – Sargent.

Absenti.

  • Wolfsburg: Ginczek si Pongracic.
  • Bremen: Fullkrug si Veljkovic.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a avut loc sezonul trecut si a fost castigata de Wolfsburg cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Wolfsburg – Bremen – K-boom.

In aceasta seara vom avea un duel intre doua echipe care au un joc echilibrat, fapt observat si din cele 5 rezultate de egalitate pe care le-au obtinut fiecare. Ma astept totusi sa nu se menajeze si sa incerce sa castige partida, inscriind minim un gol fiecare, motiv pentru care am ales si pronosticul ambele echipe marcheaza.

Wolfsburg a reusit sa marcheze in ultimele 5 etape consecutive si a primit gol in 4 din acestea. De asemenea echipa oaspete are 5 meciuri consecutive in care rezultatul final a fost 1-1. In ultimele 4 partide directe jucate cu Wolfsburg ca gazda, am avut parte de goluri in ambele porti, ceea ce ma determina sa cred ca va iesi cu usurinta pontul oferit de mine.

Pronostic Wolfsburg – Bremen Ambele echipe marcheaza in meci – 1.68