Wolfsburg – Hertha ponturi pariuri 27.02.2021

wolfsburg vs hertha 27022021

Wolfsburg si Hertha se intalnesc sambata pe Volkswagen Arena. Partida este programata sa inceapa la ora 16:30, deodata cu alte 3 dispute cel putin la fel de interesante. Am pregatit la acest meci un pont cu o cota de 1.72, pe care eu il vad foarte sigur.

wolfsburg vs hertha 27022021

Wolfsburg.

Pe mine unul ma uimeste pentru ca nu ma asteptam sa fie pe locul al 3-lea. Se intampla asta pentru ca in 22 de etape a strans 42 de puncte, la fel ca Frankfurt care este sub ea.

Defensiva este punctul ei forte, aceasta incasand doar 19 goluri pana acum. Atacul nu straluceste si de aceea este pe 9 cu 35 de reusite.

Trece printr-o perioada nemaipomenita, nu a pierdut de 9 jocuri si in ultimele 6 a incurcat-o doar puternica Gladbach. A avut 13 partide acasa in acest sezon, este neinvinsa si a obtinut 9 victorii.

Hertha.

Se pare ca este una dintre echipele de fotbal din Germania care va lupta pentru evitarea retrogradarii. Este deasupra locului de baraj, pe 15 si are 18 puncte dupa 22 de runde, fiind la egalitate cu Bielefeld, care este pe 16.

Nu are o ofensiva foarte rea intrucat a inscris de 26 de ori si este a 12-a cea mai eficienta din Bundesliga. Apararea in schimb e doar peste a ultimelor 2 clasate, Mainz si Schalke si a primit 40 de goluri.

Vine dupa o serie de 8 meciuri la rand in care nu s-a impus, iar pe 6 dintre ele le-a pierdut. In precedentele 7 deplasari nu a castigat, iar in 3 din ultimele 5 a fost invinsa.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Lacroix, Pongracic, P. Otavio – X. Schlager, M. Arnold – R. Baku, Y. Gerhardt, R. Steffen – Weghorst.
Hertha (4-2-3-1): Jarstein – Pekarik, N. Stark, M. Dardai, Mittelstadt – S. Khedira, Tousart – Lukebakio, Matheus Cunha, Radonjic – Piatek.

Absenti.

  • Wolfsburg: John Brooks este suspendat, iar Josip Brekalo este accidentat.
  • Hertha: Dedryk Boyata, Javairo Dilrosun, Mathew Leckie, Marvin Plattenhardt si Jordan Torunarigha sunt accidentati.

Istoric Confruntari Directe.

  • In turul acestui campionat au terminat la egalitate, scor 1-1.
  • Hertha a castigat la ultima vizita pe Volkswagen Arena cu 2-1.
  • Wolfsburg avusese inainte de asta 2 victorii la rand, ambele in deplasare.

Ponturi pariuri Wolfsburg – Hertha – Releu.

O vad mult mai puternica pe Wolfsburg si de aceea eu cred ca ar trebui sa mizam pe un succes al ei. Este cu 12 locuri mai sus in clasament decat adversara sa, iar diferenta este mare tinand cont ca este un campionat cu doar 18 echipe.

Tehnicianul austriac Oliver Glasner are aproape tot lotul la dispozitie si poate alinia un prim 11 de calitate. Formatia sa este pe val in momentul de fata, in ultimele 7 confruntari fiind incurcata doar de Gladbach.

Hertha traverseaza o perioada extrem de slaba si nu prea vad cum si-ar reveni intr-o deplasare atat de grea. In ultimele 6 dueluri a scapat neinvinsa doar impotriva lui Stuttgart care este o nou-promovata si cu care a obtinut o remiza norocoasa, ea egaland pe final.

Pronostic Wolfsburg – Hertha & Cota: victorie Wolfsburg – 1.72