Wolfsburg – Leipzig ponturi pariuri 16.01.2021

Wolfsburg - Leipzig ponturi pariuri

Se anunta o disputa destul de echilibrata pe Volskwagen Arena. Gazda intalnirii, VfL Wolfsburg, primeste vizita ocupantei locului secund, RB Leipzig. Meciul se joaca sambata, incepand cu ora 16:30. VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Cota 4.60!

Wolfsburg - Leipzig ponturi pariuri

Wolfsburg.

Vine dupa remiza de la Union Berlin (2-2). Maximilian Arnold a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru partida de sambata.

Inainte de startul acestei etape se afla pe pozitia a 6-a cu 25 de puncte. Are 6 victorii, 7 egaluri, 2 infrangeri si un golaveraj de 22:17. Wout Weghorst este principalul marcator al echipei cu 10 reusite.

S-a descurcat foarte bine acasa in acest sezon de Bundesliga; NU a suferit vreun esec in cele 7 meciuri pe care le-a disputat pe propriul teren (5 victorii si 2 remize).

Leipzig.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un joc disputat in campionatul intern; a pierdut acasa cu 1-3 in fata celor de la Borussia Dortmund.

In urma acestui esec a intrerupt o serie foarte buna de 9 meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile (7 victorii si 2 rezultate de egalitate).

In ceea ce priveste situatia din Bundesliga, inainte de startul acestei etape se clasa pe pozitia secunda cu 31 de puncte, cu doar 2 puncte mai putin decat liderul Bayern Munchen.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Brooks, Pongracic, Otavio – Schlager, Gerhardt – Brekalo, Mehmedi, Steffen – Weghorst.

Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi – Orban, Upamecano, Halstenberg – Mukiele, Sabitzer, Haidara, Angelino – Olmo, Forsberg – Poulsen.

Absenti.

  • Wolfsburg: Arnold, Lacroix, Pervan, Roussillon.
  • Leipzig: Henrichs, Kluivert, Konate, Laimer, Nkunku (indisponibili), Kampl (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedentele 2 intalniri directe din Bundesliga s-au incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Wolfsburg – Leipzig – ionel_iulian94.

Pentru sambata, la fotbal Germania am mizat pe un pariu combinat si indraznet. Ma astept sa se inregistreze unul din aceste doua scoruri: 1-1 sau 2-2, si de aceea pronosticul pe care il propun este Egalitate&GG.

Pariul zilei Egalitate cu goluri marcate este cotat cu 4.60 la agentia de pariuri sportive online, Netbet.

Ambele formatii au avut evolutii solide in acest sezon; fiecare echipa a pierdut doar 2 din cele 15 meciuri jucate. De aceea, consider ca sunt sanse foarte mari sa avem o partida nedecisa dupa fluierul final, dar cu goluri marcate.

Precedentele 2 intalniri directe s-au incheiat la egalitate.

Pronostic Wolfsburg – Leipzig & Cota: Egalitate cu goluri – 4.60