Wolfsburg – Leverkusen ponturi pariuri 20.09.2020

Wolfsburg - Leverkusen ponturi pariuri

Derby-ul rundei de debut din Bundesliga, ne aduce fata in fata doua echipe care isi depun candidatura pentru podium in acest sezon. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic combinat pe goluri, pe care l-a plasat la Betano!

Wolfsburg - Leverkusen ponturi pariuri

In acest week-end s-a completat grila cu toate campionatele importante, care au dat startul sezonului fotbalistic 2020/2021, acesta fiind un motiv de bucurie pentru suporteri. Volkswagen Arena va fi gazda meciului ce va avea loc sambata seara de la orele 19.00 si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Telekom Sport.

Wolfsburg.

Din pacate pentru gazde vor avea 4 jucatori pe care nu ii va putea folosi in aceasta partida, Guilavogui, suspendat, iar Mbabu, Pongracic si William, accidentati. In 5 din ultimele 6 partide disputate, a reusit sa castige, de fiecare data la diferenta de minim 2 goluri.

Au jucat deja 2 partide oficiale, una in Cupa Germaniei, iar cealalta in Europa League si pe ambele le-a castigat la scor. In sezonul precedent a ocupat ultima pozitie care ducea in Europa League, pozitia 7, cu 49 de puncte acumulate si cu un golaveraj destul de slab, 48 de goluri marcate si 46 primite.

Cel mai bun marcator al acesteia in sezonul trecut de Bundesliga, a fost olandezul Wout Weghorst, cu 16 goluri marcate.

Wolfsburg - Leverkusen statistici

Leverkusen.

Sezonul proaspat incheiat poate fi considerat unul destul de bun, cu sferturi de finala in Europa League, finala de Cupa a Germaniei si un loc 5 in Bundesliga care o duce direct in grupele Europa League. Din pacate a terminat la doar 3 puncte de ultimul loc de Liga Campionilor, ocupat de Monchengladbach.

Vine dupa o victorie zdrobitoare in Cupa Germaniei, in fata unei echipe anonime in fotbalul german, cu scorul de 7-0, meci in care Nadiem Amiri a reusit sa marcheze de doua ori, iar Kerem Demirbay a oferit doua pase de gol.

Din pacate a ramas fara cel mai bun marcator in Bundesliga, Kai Havertz cu 12 reusite, acesta fiind transferat de catre Chelsea.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Klaus, Lacroix, Anthony, Otavio – Schlager, Arnold – Steffen, Mehmedi, Brekalo – Weghorst.

Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky – Wendell, Tah, Tapsoba, Bender – Bellarabi, Aranguiz – Demirbay, Wirtz, Diaby – Schick.

Vezi toate cotele pentru Wolfburg – Leverkusen!

Absenti.

  • Wolfsburg: Guilavogui, Mbabu, Pongracic si William.
  • Leverkusen:  Bailley si Paulinho.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat la Leverkusen si a fost castigata de oaspeti, cu scorul de 4-1.

Pontul la partida Leipzig – Mainz, cota 1.53!

Ponturi pariuri Wolfsburg – Leverkusen  – K-boom.

Una dintre cele mai importante partide din runda de debut din Bundesliga, le are ca protagoniste pe locul  7 si locul 5 din sezonul precedent si ne asteptam bineinteles sa fie si una spectaculoasa. Am ales pentru aceasta un pronostic combinat pe goluri, marca Betano, peste 0.5 goluri in prima repriza si Leverkusen sa marcheze peste 0.5 goluri in meci, iar pentru cei mai curajosi pot alege sa puna direct oaspetii vor marca peste 0.5 goluri in prima repriza. Leverkusen are 37 de meciuri directe consecutive in care a reusit sa marcheze minim un gol. De asemenea in ultimele 21 de partide directe s-a marcat minim un gol in prima repriza. Am incredere foarte mare in acest pronostic! Voi ati ales ceva?

Pronostic Wolfsburg – Leverkusen: Peste 0.5 goluri in prima repriza si Leverkusen peste 0.5 goluri in meci- 1.53