Wolfsburg – Lille ponturi pariuri 08.12.2021

wolfsburg lille ponturi pariuri

Volkswagen Arena va gazdui miercuri seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Wolfsburg si OSC Lille, ultima pe care cele doua formatii o vor disputa in actuala faza a grupelor Champions League. Intalnirea este una extrem de importanta pentru cele doua echipe care numai cu o victorie pot fi sigure ca vor continua in cupele europene.

wolfsburg lille ponturi pariuri

Wolfsburg

Ocupa ultimul loc in aceasta grupa cu 5 puncte inaintea ultimului meci, dar cu o victorie poate prinde chiar o calificare in primavara Champions League, oricare alt rezultat o elimina din cupele europene, poti miza la Get' Bet pe victoria sa.

Schimbarea bancii tehnice a adus 3 victorii consecutive in contul sau, doua in campionatul intern si una in grupele Champions League contra lui Salzburg, dar dupa pauza internationala a bifat 3 infrangeri si o remiza in ultima etapa de Bundesliga.

Doar doua victorii in ultimele 8 jocuri disputate pe Volkswagen Arena, acolo unde totusi nu a mai pierdut in grupele Champions League din anul 2009, cand se inclina in fata lui Manchester United.

Lille

Este liderul acestei grupe cu 7 puncte, o remiza ii este de ajuns pentru a merge in mai departe in Champions League indiferent de rezultatul celeilalte partide dintre Salzburg si Sevilla.

Echipa pregatita actualmente de catre Jocelyn Gourvennec a castigat ultimul meci din Ligue 1, rezultat in urma caruia a ajuns la 7 partide consecutive fara esec si se pare ca in sfarsit si-a regasit ritmul.

Se descurca destul de bine in ultima perioada si in deplasare unde a castigat doua din ultimele 3 jocuri, iar adversarele Sevilla, respectiv Rennes au fost de calibru.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Brooks, Lacroix, Otavio – Arnold, Vranckx – Baku, Philipp, Lukebakio – Weghorst.

Lille (4-4-2): Grbic – Celik, Fonte, Botman, Reinildo – Ikone, Andre, Sanches, Yazici – David, Yilmaz.

Vezi aici toate cotele pentru Wolfsburg – Lille!

Absenti.

Wolfsburg: William, Xaver Schlager, Bartosz Bialek – accidentati; Koen Casteels, Admir Mehmedi – incerti; Lukas Nmecha – suspendat.

Lille: Timothy Weah, Leo Jardim – accidentati; Jonathan Bamba, Xeka – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur s-a terminat nedecis, scor 0-0, cele doua echipe s-au infruntat in grupele Europa League, editia 2014/2015, atunci Wolfsburg a castigat in deplasare, pe Volkswagen Arena fiind consemnata o remiza.

Ponturi pariuri Wolfsburg – Lille – Lily84.

Wolfsburg nu traverseaza cea mai buna perioada a sa de forma, dar cu o victorie in acest meci poate salva sezonul european, elevii lui Florian Kohfeldt au toate motivele sa dea totul in acest meci.

La randul sau Lille nu isi doreste sa dea cu piciorul la tot ce a facut pana acum in primele 5 jocuri, in plus campioana Frantei are 7 partide la rand fara infrangere.

Ma astept la un meci deschis pe Volkswagen Arena, germanii ofera partide spectaculoase acasa, nici francezii nu se lasa mai prejos chiar daca evoleaza in deplasare.

Pentru aceasta infruntare poti alege bonus fara depunere, oferta pe care o gasesti doar la casele de pariuri online.

Pronostic Wolfsburg – Lille: Ambele echipe inscriu cota 1.70