Wolves – Brighton ponturi pariuri 09.05.2021

wolves - brighton ponturi pariuri 09.05.2021

Ziua de duminica a etapei cu numarul 35 din Premier League este deschisa de intalnirea dintre Wolves si Brighton. Molineu Stadium gazduieste intalnirea dintre doua echipe care nu mai au niciun obiectiv in acest campionat. Meciul poate fi urmarit pe Eurosport 1 incepand cu ora 14:00.

Urmareste analiza meciului si pontul propus pentru a fi jucat oriunde chiar si la case de pariuri Anglia.

wolves - brighton ponturi pariuri 09.05.2021

Wolves

Wolves nu trec printr-o prerioada foarte buna din punct de vedere sportiv inregistrand in ultimele doua etape un egal in deplasare cu West Brom si un dureros 0 – 4 acasa cu Burnley, iar in ultimele 9 partide invingand doar codasele Sheffield si Fulham.

Desi la inceputul sezonului trupa lui Nuno Espirito Santo avea ambitii pentru a prinde un loc de cupe europene, mica gasca de portughezi au ajuns spre finalul campionatului sa se multumeasca doar cu locul 12, adunand pana in acest moment 42 de puncte.

Din punct de vedere statistic au dominat meciul din etapa ulterioara impotriva lui West Brom, au deschis scorul prin tanarul Fabio Silva, revenit printre titulari, dar au fost nevoiti sa se multumesca doar cu un egal.

Lupii sunt inca afectati si de cateva asente importante printre care ii amintesc pe Pedro Neto, Ait Nouri sau Willy Boly.

Brighton

”Pescarusii” vin dupa victoria inregistrata etapa trecuta impotriva lui Leeds, dupa ce cu o etapa inainte au fost invinsi de ultima clasata Sheffield. Pana la meciul cu Leeds nu mai marcasera de 3 etape.

Graham Potter are si el probleme de efectiv, lipsa jucatorilor March, Lamptey, Lallana si chiar si a lui Florin Andone afectand ultimele rezultate inregistrate.

Brighton pleaca ca favoriti in deplasarea de pe Molineux Stadium avand in vedere problemele celor de la Wolves.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

Wolves:Patricio – Kilman, Saiss, Coady, Semedo – Neves, Dendonker – Adama Traore, Vitinha, Podence – Silva

Brighton: Sanchez – White, Dunk, Webster – Veltman, Gross, Bissouma, Burn – Trossard, Maupai, Weleck

Absenti:

Wolves: Ait Nouri, Boly, Pedro Neto, Marcal, Jonny, Jimenez.

Brighton: Lallana, March, Lamptey, Andone.

Istoric confruntari directe:

Istoria meciurilor directe ne arata egalitate in ultimele 4 meciuri, iar ultima victorie a ”lupilor” dateaza din ianuarie 2016

De sesizat faptul ca in ultimele 4 meciuri acasa impotriva lui Brighton, Wolves nu au marcat niciun gol.

Ponturi pariuri Wolves – Brighton – Paul0722

Bazat pe forma destul de slaba a celor doua combatante si pe ultimele 5 meciuri disputate pe terenul celor de la Wolves prevad o infruntare lipsita de spectacol si mai ales cu putine reusite.

Niciuna dintre echipe nu au o linie de clasament satisfacatoare privind golurile marcate, ambele fiind pe minus la adevar.

Prevad un meci in care se vor marca putine goluri, mai ales ca niciuna dintre cele doua nu mai au niciun obiectiv.

Pronostic Wolves – Brighton: Sub 2.5 goluri in meci Cota 1.57!