Wolves – Manchester City ponturi pariuri 11.05.2022

wolves manchester city ponturi pariuri

Wolves o intalneste pe teren propriu pe Manchester City in etapa restanta cu numarul 33 din acest sezon de Premier League. Meciul se va juca pe Molineux Stadium miercuri de la ora 22:15. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.66 la agentia de pariuri sportive online Publicwin!

wolves manchester city ponturi pariuri

Wolves.

Echipa a remizat ultima partida jucata in campionat pe teren propriu impotriva lui Chelsea, meciul terminandu-se cu scorul de 2-2.

Wolves se situeaza pe locul 8 in Premier League si are 50 de puncte acumulate dupa 35 de meciuri desfasurate. A obtinut 15 victorii, 5 remize si a suferit 15 infrangeri. A marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au castigat 5 si au pierdut tot 5 partide din ultimele 10 meciuri pe teren propriu in toate competitiile.

Manchester City.

A castigat ultimul meci jucat in Premier League impotriva lui Newcastle cu scorul de 5-0.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe primul loc in Premier League acumuland 86 de puncte dupa 35 de partide jucate. Au reusit sa obtina 27 de victorii, 5 remize si au suferit 3 infrangeri.

Manchester Ciry a pierdut un singur meci din ultimele 15 partide jucate in deplasare in toate competitiile!

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolves (3-5-2): Sa; Boly, Coady, Saiss; Jonny, Neves, Moutinho, Dendoncker, Ait-Nouri; Trincao, Jimenez.

Manchester City (4-3-3): Ederson; Cancelo, Fernandinho, Laporte, Zinchenko; Silva, Rodri, De Bruyne; Mahrez, Jesus, Sterling.

Absenti:

Wolves: Kilman, Semedo.

Manchester City: Walker, Stones, Dias, Ake.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Manchester City.

Ultimele 3 din 4 partide jucate dintre cele doua adversare s-au terminat cu peste 3.5 goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Publicwin.

Wolves are 3 infrangeri si o remiza in ultimele 4 partide jucate in Premier League. Echipa nu se descurca prea bine impotriva lui Manchester City pierzand ultimele 3 partide jucate.

Acceseaza acest link pentru un cod bonus fara depunere pariuri.

Echipa antrenata de Guardiola are o misiune „simpla” ramasa in acest sezon. Manchester City trebuie sa castige ultimele 3 partide ramase de jucat in Premier League si va deveni campioana a Anlgliei din nou. Mancester City a ajuns la 9 partide consecutive fara infrangere in campionat.

Ma astept ca Manchester City sa reuseasca sa se impuna cu usurinta in aceasta confruntare si cred ca vom avea parte de un meci spectaculos asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Wolves Manchester City 2 & Peste 2.5 Goluri in Meci – Cota 1.90!