Wolves – Manchester CIty ponturi pariuri 21.09.2020

Wolves - Manchester City ponturi pariuri

Ultima partida a rundei a doua din Premier League este si una dintre cele mai importante, si ne pune fata in fata pe Wolves si pe Manchester CIty. K-boom v-a pregatit un pronostic pe goluri care va poate ajuta sa va dublati miza pusa!

Wolves - Manchester City ponturi pariuri

Duelul celor doua echipe care au reprezentat Anglia in sezonul trecut de cupe europene va fi unul cu adevarat de 5 stele. Meciul va avea loc luni seara de la orele 22.15, la Wolverhampton, pe Molineux Stadium, si va fi arbitrat de la centru de Andre Marriner.

Wolves.

Din pacate sezonul trecut nu a reusit sa prinda un loc de cupe europene, clasandu-se pe locul 7, la egalitate de puncte cu Tottenham care s-a calificat direct in grupele Europa League. A avut un golaveraj destul de echilibrat cu 51 de goluri marcate si 40 primite.

In prima etapa a reusit o victorie frumoasa pe terenul lui Sheffield, cu scorul de 2-0, prin doua goluri rapide marcate in minutul 3 si 6 de Jimenez si de Saiss. A pierdut surprinzator in EFL Cup pe teren propriu impotriva lui Stoke, cu scorul de 1-0.

Vedeta echipei, Raul Jimenez, a fost si cel mai bun marcator al echipei cu 17 de goluri reusite, ocupand locul 9 in topul golgeterilor Premier League.

Wolves - Manchester CIty statistici

Manchester City.

Este foarte motivata in acest sezon sa castige Premier League, dupa ce in cel proaspat incheiat a terminat pe locul 2, in spatele lui Liverpool la 18 puncte distanta. Din punct de vedere al golaverajului a stat cel mai bine, reusind sa marcheze 102 goluri si sa primeasca doar 35.

Pentru elevii lui Pep Guardiola este etapa de debut in acest sezon fiind motivati sa castige pentru a porni cu dreptul si cu un moral crescut. Din pacate, se pare ca Kun Aguero va lipsi inca doua luni, fapt ce va trebui compensat de ceilalti jucatori din ofensiva.

Cel mai bun marcator al echipei in Premier League a fost Raheem Sterling cu 20 de goluri marcate.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Aliniate in partidele de pregatire:

Wolves (3-4-3): Patricio – Saiss, Coady, Boly – Traore, Dendoncker, Moutinho, Marcal – Neto, Jimenez, Podence.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Garcia, Benjamin, Ake – de Bruyne, Rodrigo, Foden – Sterling, Jesus, Torres.

Vezi toate cotele pentru Wolves – Manchester CIty!

Absenti.

  • Wolves: Jonny.
  • Manchester City: Laporte si Aguero.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat pe acelasi teren si s-a terminat cu scorul de 3-2.

Pontul la partida Aston Villa – Sheffield United: cota 1.68!

Ponturi pariuri Wolves – Manchester City – K-boom.

Derby-ul aceste runde ne va aduce fata in fata doua dintre cele mai bune echipe din sezonul trecut, care au jucat foarte bine si in cupele europene, Wolves reusind sa ajunga in sferturile de finala din Europa League, iar Manchester City in sferturile de finala din Liga Campionilor.

Elevii lui Pep Guardiola isi doresc foarte mult sa inceapa cu dreptul in noul sezon, fapt pentru care cu siguranta vor ataca din primele minute si vor incerca sa inscrie cat mai repede si cat mai multe goluri. In sezonul trecut Wolves a reusit sa castige surprinzator in ambele partide, iar pe acest teren chiar daca cetatenii au condus cu 2-0, gazdele au reusit sa intoarca scorul castigand cu 3-2.

Pronostic Wolves – Manchester City: IO1+ & IIO1+ – 2.29