Wolves – Newcastle ponturi pariuri 25.10.2020

Wolves si Newcastle se vor infrunta duminica de la ora 18.30  Molineux Stadium din Wolverhampton, intr-o partida care va conta pentru etapa a 6-a din Premier League. Lupii pornesc cu prima sansa, insa fotbalul englez este unul imprevizibil, motiv pentru care m-am orientat spre piata de goluri oferita de Superbet unde o cota de 1.60 mi-a atras atentia.

Wolves.

Dupa un sezon foarte bun, echipa pregatita de Nuno Espirito Santo l-a inceput destul de promitator si pe actualul in care are 9 puncte dupa 5 etape, golaveraj 5-7.

Vine dupa doua victorii consecutive, ambele reusite cu acelasi scor 1-0, avandu-le ca adversare pe Fulham si Leeds, asta dupa in prima runda se impusese 2-0 la Sheffield United. A bifat insa si doua infrangeri in partidele cu Manchester City si West Ham United.

Defensiva este principala sa arma pe teren propriu, in 7 din ultimele 9 jocuri de acasa nu a primit gol, iar atunci cand a facut-o a si pierdut intalnirea.

Echipa lui Nuno Espirito Santo nu a reusit sa inscrie cel putin un gol in prima repriza in 33 din ultimele 45 de meciuri jucate in campionat. Daca lupii vor castiga, ar fi pentru prima data dupa 1979 cand ar obtine cel putin patru victorii in primele 6 partide din Premier League.

Newcastle.

In runda precedenta a fost invinsa de Manchester United pe teren propriu cu scorul de 4-1, acesta a fost al doilea esec stagional dupa un 3-0 tot acasa, dar in compania lui Brighton Albion.

A bifat si doua victorii in fata lui West Ham United si Burnley, carora li se adauga o remiza in deplasarea de la Tottenham Hotspur.

O victorie ar insemna cel mai bun inceput pentru un sezon din Premier League din 2011, cand a obtinut 12 puncte in primele 6 meciuri .

Nu se poate lauda cu o defensiva foarte sigura pe teren strain, a incasat cel putin un gol in 11 din ultimele 13 deplasari.

Callum Wilson poate deveni primul jucator din istoria clubului care inscrie in fiecare din primele 3 deplasari intr-un sezon de Premier League, acesta a fost implicat direct in cinci dintre cele sapte goluri ale echipei sale, marcand de 4 ori si oferind un assist.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Wolves  (3-4-2-1): Rui Patricio – Coady, Boly, Kilman – Nelson Semedo, Ruben Neves, Moutinho, Saiss – Neto, Podence – Raul Jimenez.

Newcastle  (4-2-3-1): Darlow – Krafth, Fernandez, Lascelles, Lewis – Shelvey, Hendrick – Fraser, Almiron, Saint-Maximin – Wilson.

Vezi toate cotele pentru Wolves – Newcastle!

Absenti.

  • Wolves: Jonny Otto – accidentat.
  • Newcastle: Ciaran Clark, Paul Dummett, Matty Longstaff, Martin Dubravka, Matt Ritchie, Dwight Gayle – accidentati; Karl Darlow – incert.

Istoric Confruntari Directe.

  • In sezonul precedent ambele intalniri directe s-au terminat la egalitate, scor 1-1. Lupii sunt neinfranti in precedentele 4 meciuri cu Newcastle, interval in care au obtinut 3 remize si o victorie.

Ponturi Anglia Premier League: Arsenal – Leicester: cota 1.66

Ponturi pariuri Wolves – Newcastle – Lily84.

Ma astept la un meci echilibrat intre doua formatii care au inceput destul de bine acest nou sezon, evident cu un plus pentru Wolves care evolueaza pe teren propriu.

Totusi Newcastle se descurca destul de bine in atac pe teren strain reusind sa inscrie cel putin un gol in fiecare din cele 4 deplasari ale acestui sezon in toate competitiile.

Vor fi cel putin doua reusite pe tabela de marcaj, sunt jucatori ofensivi de calitate in cele doua echipe, insa tinand cont de defensiva sigura a lui Wolves acasa, nu cred ca numarul reusitelor va trece de 4.

Pronostic Wolves – Newcastle: Interval total goluri inscrise 2-4 >> 1.60