Wolves – Norwich ponturi pariuri 15.05.2022

wolves norwich ponturi pariuri

Premier League isi desfasoara ultimele etape, iar spre norocul nostru, al fanilor fotbalului frumos, lupta la titlu este foarte disputata, dar asa cum cunoastem, toate jocurile au un nivel inalt al spectaculozitatii. Un joc frumos vom putea urmari intre Wolves, echipa care mai are sanse matematice la locurile de cupe europene si Norwich, echipa deja retrogradata, care a oferit cateva rezultate surprinzatoare.

Partida se va disputa pe Molineux Stadium din Wolverhampton, incepand cu ora 16:00, fiind arbitrata de T. Harrington!

wolves norwich ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Superbet si accesati sectiunea Superbet bonus fara depunere pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

Wolves

Wolves a ajuns in aceasta postura in care nu mai are mari sanse sa joace in cupele europene in viitorul sezon datorita ultimelor rezultate, nereusind sa obtina o victorie de 5 jocuri, iar dupa disputarea a 36 de partide au adunat 50 de puncte, care o claseaza pe pozitia a 8-a, avand 36 de goluri marcate si 39 incasate.

In precedentele 3 jocuri de campionat au inregistrat o infrangere dureroasa pe teren propriu, 0-3 cu Brighton, o remiza, 2-2 in deplasare cu Chelsea si o infrangere dura 1-5 acasa cu Manchester City.

Acasa, Wolves a disputat 18 partide in care au adunat 23 de puncte, cu 19 goluri marcate si 24 incasate, clasandu-se pe pozitia a 14-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren propriu.

Norwich

Norwich este lanterna rosie a clasamentului, fara sa mai aiba sanse sa se salveze de la retrogradare. Dupa disputarea a 36 de partide de campionat au adunat 21 de puncte cu 22 de goluri marcate si 78 incasate (cea mai slaba defensiva), clasandu-se pe pozitia a 18-a.

In precedentele 3 partide de campionat disputate au inregistrat doar infrangeri, fara sa marcheze gol, 2-0 in deplasare cu Aston Villa, 0-4 acasa cu West Ham si 3-0 in deplasare cu Leicester in etapa trecuta.

In deplasare, Norwich a disputat 18 partide, adunand 9 puncte cu 10 goluri marcate si 40 incasate, clasandu-se pe pozitia a 18-a in clasamentul jocurilor disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Wolves (3-5-2): Jose Sa – Boly, Coady, Jonny – Ait Nouri, Moutinho, Neves, Dendoncker, Chiquinho – Neto, Jimenez

Norwich (4-1-4-1): Gunn – Giannoulis, Byram, Hanley, Aarons – Lees Melou – Springett, Rupp, Gilmour, Rashica – Pukki

Absenti

Wolves: Kilman, Saiss, Semedo.

Norwich: Idah, Kabak, McLean, Normann, Omobamidele, Sargent, Zimmermann.

Istoric confruntari directe

Meciul tur s-a incheiat cu victoria celor de la Norwich, scor 0-1 prin reusita lui McLean din minutul 45+1.

In precedentele 5 partide directe, Wolves are 2 victorii, Norwich s-a impus o data, iar doua partide s-au incheiat la egalitate.

Wolves – Norwich ponturi pariuri – Paul0722

Wolves spera si va da totul sa castige cele doua jocuri ramase pana la finalul sezonului, pentru a spala imaginea ultimelor partide in care nu au reusit sa mai castige, adunandu-se 5 jocuri de la ultima victorie.

Norwich se bucura de ultimele doua partide pe prima scena a fotbalului englez, urmand apoi un nou sezon in Championship, in incercarea de a promova din nou, luand exemplul lui Fulham, echipa care a retrogradat sezonul trecut, iar in viitorul sezon va reveni.

Consider ca va fi un meci in care Wolves va pleca ca favorita, incercand sa aduca o bucurie fanilor printr-o victorie, orice alt rezultat fiind considerat o catastrofa, iar Norwich va incerca sa se agate de orice ocazie pentru a lasa o impresie buna.

Pronostic Wolves – Norwich: 1 solist si gazdele vor avea cele mai multe cornere – COTA 1.80!