Wolves – Sheffield United ponturi pariuri 17.04.2021

wolves sheffield united ponturi pariuri

„Lupii” sunt in cautarea unui nou succes. In runda a 32-a din Premier League, Wolves va primi vizita ultimei clasate, Sheffield United. Meciul se joaca sambata, de la ora 22:15. In continuarea articolului iti voi prezenta cateva informatii utile despre cele doua formatii, dar si pontul in care am mare incredere de reusita!

wolves sheffield united ponturi pariuri

Wolves.

Succesul de la Fulham din runda precedenta a reprezentat intreruperea unei serii negative de 5 meciuri consecutive fara victorie in Anglia Premier League.

Pedro Neto s-a accidentat in prima repriza a meciului cu Fulham si cel mai probabil va absenta pana la finalul sezonului. De asemenea, tot din cauza accidentarilor, vor mai lipsi Raul Jimenez, Jonny si Marcal. Willy Boly este incert.

Ruben Neves a fost depistat pozitiv cu COVID-19 si va fi si el indisponibil. Mai mult ca sigur, locul acestuia va fi luat de Joao Moutinho.

Sheffield United.

Chiar daca si-a schimbat managerul, continua sa piarda. In etapa trecuta a fost invinsa acasa de Arsenal cu 0-3, ajungand astfel la a 25-a infrangere din acest sezon.

Cu un parcurs extrem de dezamagitor, ocupa ultima pozitie din clasament cu doar 14 puncte, la 18 puncte distanta de prima echipa aflata deasupra liniei retrogradarii. In cazul in care va pierde si acest joc, va fi matematic retrogradata.

Are in continuare probleme de lot; Jack O'Connell, Chris Basham, Jack Robinson, Sander Berge si Billy Sharp sunt in continuare indisponibili din cauza accidentarilor. Oliver McBurnie s-a accidentat in meciul cu Arsenal si reprezinta si el o incertitudine pentru acest joc.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Wolves (4-2-3-1): Rui Patricio – Semedo, Coady, Saiss, Ait Nouri – Dendoncker, Joao Moutinho – Traore, Podence, Fabio Silva – Willian Jose.

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale – Ampadu, Egan, Stevens – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Osborn – McGoldrick, Burke.

Absenti.

  • Wolves: Raul Jimenez, Jonny, Ruben Neves, Pedro Neto, Marcal (indisponibili), Bolly (incert).
  • Sheffield United: Jack O'Connell, Chris Basham, Jack Robinson, Sander Berge, Billy Sharp (indisponibili), McBurnie (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • In 7 din precedentele 8 intalniri directe s-au marcat sub 2.5 goluri.
  • Partida din turul campionatului a fost castigata de Wolves cu 0-2.

Ponturi pariuri Wolves – Sheffield United – ionel_iulian94.

Cred ca „Lupii” vor castiga si aceasta confruntarea directa si de aceea mizez pe victoria lor. Din categoria pronosticuri 1X2, 1 solist este cotat cu 1.66 la agentia de pariuri sportive online Netbet.

Wolves are un ascendent moral ca urmare a succesului obtinut in etapa trecuta, iar in cazul in care se va impune si in acest joc isi va asigura intr-o proportie foarte mare prezenta in Premier League si in sezonul urmator.

De partea cealalta, Sheffield este „apasata” de esecurile numeroase suferite in aceasta editie de campionat si de situatia deplorabila din clasament. Formatia vizitatoare se deplaseaza pe Molineux Stadium cu cel mai slab atac din Premier League si cu una dintre cele mai slabe aparari.

Pronostic Wolves – Sheffield United & Cota: 1 – 1.66