Young Boys – Klaksvik ponturi pariuri 26.08.2020

young boys klaksvik ponturi pariuri 26082020

Un duel intre campioana Elvetiei si campioana Insulelor Feroe, jucat la Berna, nu poate fi decat unul la discretia totala a gazdelor. Citeste intregul articol si vezi pontul propus de mine, la o cota de 1,83!

young boys klaksvik ponturi pariuri 26082020

Confruntarea de pe Vankdorf Stadion va incepe la ora 21;15 si va fi condusa la centru de grecul Athanasios.

Young Boys.

A castigat titlul in Elvetia fara emotii, la mare distanta de principalele urmaritoare, St Galen si Basel. In ultimele 6 etape a inregistrat victorii pe linie si doar in doua partide a primit gol.

Moralul echipei este excelent deoarece intre timp s-a calificat si in finala cupei. Atat meciul din sferturi cat si cel din semifinale le-a disputat in luna august si le-a eliminat pe Luzern si Sion. In finala o va intalni cel mai probabl pe Basel.

Gerardo Seoane are la dispozitie un lot cotat la aproximativ 60 de milioane euro, in care cei mai valorosi jucatori sunt fundasul central Mohamed Camara, mijlocasul Aebischer, extremele Ngamaleu si Sulejmani si varful impins Jean-Piere Nsame.

Klaksvik.

Este reprezentanta Insulelor Feroe in Champions League, unul dintre campionatele modeste ale Europei. Intregul lot pregatit de Mikkjal Tomassen valoreaza mai putin de doua milioane euro.

A ajuns in turul 2 preliminar dupa ce a castigat la „masa verde” meciul cu Slovan Bratislava. Campioanele Slovaciei si cea a statului Kosovo au fost obligate sa intre in carantina si sunt primele victime ale pandemiei din acest sezon al UCL, ambele pierzand cu 0-3.

In Insulele Feroe campionatul se joaca in sistem primavara-toamna, iar Klaksvik este campioana din 2019. In acest moment campionatul este in plina desfasurare iar oaspetii acestei partide se afla pe pozitia a doua.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Young Boys (4-1-4-1): Wolfli – Janko, Burgy, Zesiger, Garcia – Sierro – Ngamaleu, Gaudino, Aebischer, Sulejmani – Nsame.

Klaksvik (4-4-2): Joelsen – Danielsen, Faero, Brinck, Niclasen – J. Johansen, Andreasen, Pavlovic, P. Johansen – Bjartalid, Klettscard.

Vezi toate cotele pentru  Young Boys – Klaksvik!

Absenti.

  • Young Boys: Gerardo Seoane ii are accidentati pe Obexer, Lauper, Petignat, Assale, Hoarau si Elia.
  • Klaksvik: nu sunt informatii cu privire la jucatorii indisponibili.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua echipe nu s-au mai intalnit pana acum.

Ponturi pariuri Young Boys – Klaksvik – Soimii70.

Diferenta de valoare este evidenta si in mod normal se pune doar problema diferentei de scor sau a numarului de goluri marcate in acest meci. Young Boys a marcat 27 de goluri in cele 8 meciuri jucate pe teren propriu in 2020, in conditiile in care a avut adversare de un cu totul alt calibru fata de Klaksvik.

Nu exclud din calcule si gol sau goluri marcate de Klaksvik, o echipa cu un profil vadit ofensiv. Doar in ultimele 3 partide oficiale Klaksvik a marcat 20 de goluri, ce e drept, cu adversare ca Skala Itrottarfelag, Steymur sau Fulgafjordur.

Pronostic Young Boys – Klaksvik: Peste 3,5 goluri – 1.83