Young Boys – Leverkusen ponturi pariuri 18.02.2021

Young Boys Leverkusen Ponturi Pariuri

Una dintre 16-imile de finala din Europa League le va pune fata in fata pe Young Boys si Leverkusen. Mansa tur se desfasoara joi seara, de la ora 19:55. Aceasta are loc la Berna, pe Stadion Wankdorf.

Young Boys Leverkusen Ponturi Pariuri

Cele mai bune pronosticuri din Europa League le gasesti doar pe 10pariuri, astfel ca iti recomand sa arunci o privire si peste celelalte recomandari date de mine si de colegii mei.

Young Boys.

In toamna a jucat intr-o grupa din care au mai facut parte Roma, CFR Cluj si CSKA Sofia. A dus o lupta grea cu CFR pentru locul secund, reusind pana la urma s-o castige chiar in urma partidei directe disputate in ultima etapa.

E intr-o forma competitionala exceptionala si joaca foarte bine in campionatul intern. Acolo este lidera si a luat un avans de 16 puncte dupa doar 20 de etape disputate. A jucat sapte partide in 2021 si a reusit sa castige sase dintre ele.

Este recunoscuta pentru stilul ei de joc foarte spectaculos. Inclusiv in faza grupelor s-a prezentat bine din punct de vedere ofensiv si a avut o medie de 1.5 goluri marcate pe intalnire.

Leverkusen.

Este castigatoarea unei grupe din care au facut parte Slavia Praga, Hapoel Be'er Sheva si Nice. A reusit sa se impuna in cinci din cele sase partide disputate. Prestatia sa din punct de vedere ofensiv a fost incredibila si a inscris 21 de goluri.

Primavara europeana n-o prinde totusi intr-o forma prea buna. Are un singur succes in precedentele cinci confruntari oficiale. In weekend n-a fost capabila s-o invinge pe Mainz, una dintre cele mai slabe grupari din prima liga germana.

Ramane o echipa cu un apetit ofensiv ridicat. A inscris sapte goluri in precedentele doua partide disputate. Porneste bineinteles cu prima sansa in aceasta dubla mansa, insa deplasarea la Berna nu va fi deloc usoara.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos – Hefti, Lustenberger, Zesiger, Lefort – Fassnacht, Lauper, Aebischer, Ngamaleu – Mambimbi, Elia.

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – Fosu-Mensah, Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Demirbay, Aranguiz, Wirtz – Bailey, Alario, Diaby.

Absenti.

  • Young Boys: Nsame, Camara, Pereira, Sierso, Petignat.
  • Leverkusen: Bellarabi, Weiser, L. Bender, Baumgartlinger, Arias, Paulinho.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua grupari nu s-au mai intalnit de sapte ani de zile.

Ponturi pariuri Young Boys – Leverkusen – DBook.

Se intalnesc doua echipe carora le place sa joace ofensiv, iar acest lucru s-a vazut prin numarul de goluri marcate in faza grupelor.

Putem observa ca Young Boys are in Europa League o serie de cinci partide consecutive de 3+ disputate acasa. Chiar si fara golgheterul Nsame, gazdele vor fi foarte active in atac deoarece are alti cativa oameni foarte periculosi.

Leverkusen vine dupa doua meciuri de 4+ Echipa a aratat bine in atac, insa problemele din compartimentul defensiv ii pun mari probleme, cum probabil se va intampla si joi seara.

Anticipez astfel un meci de 3+. Pentru o cota mai mare decat cea obisnuita, va recomand sa luati pronosticul din sectiunea „handicapuri asiatice” de la Betano.

Consider ca pontul propus de mine e unul dintre cele mai bune ponturi la pariuri pentru partidele de joi din Europa League.

Pronostic Young Boys – Leverkusen Peste 2.5 goluri (asiatic) – 1.70!