Young Boys – St. Gallen ponturi pariuri 03.08.2020

Young Boys - St. Gallen ponturi pariuri

Ultimul derby din sezonul 2019/2020 din Super League Elvetia ni le aduce in prim plan pe primele doua clasate, Young Boys si St. Gallen. Pentru aceasta partida K-boom v-a pregatit mai multe detalii despre cele doua echipe si un pronostic pe goluri!

Young Boys - St. Gallen ponturi pariuri

Chiar daca nu mai avem vreo miza pentru acest duel intre cele mai bune echipe din prima liga elvetiana, cu siguranta acestea ne vor rasplati cu o partida spectaculoasa. Meciul va avea loc luni seara de la ora 21.30 la Berna, pe Stade de Suisse si va fi arbitrat de la centru de catre Sandro Scharer care are o medie de 4.65 cartonase galbene pe meci.

Young Boys.

A reusit sa castige titlul de campioana si sa domine fotbalul de prima liga elvetiana al treilea sezon la rand, ajungand la borna de 73 de puncte dupa 35 de runde disputate. Are al doilea cel mai bun atac cu 77 de goluri marcate si a doua cea mai buna defensiva cu doar 40 de goluri primite.

Singura echipa care a reusit sa o invinga in ultimele 10 runde, a fost Basel, cu scorul de 3-2, Young Boys ratand un penalty in prelungirile meciului, in minutul 90+5. Pe teren propriu in cele 17 meciuri disputate nu a pierdut niciodata, reusind 15 victorii si 2 egaluri.

Jean Pierre Nsame este de departe cel mai bun marcator in topul golgeterilor cu 30 de reusite.

Young Boys - St. Gallen statistici

St. Gallen.

Locul 2 ocupat cu o runda inainte de finalul sezonului este unul foarte bun pentru aceasta, aflandu-se la 5 puncte distanta de adversara din aceasta seara. Are cel mai bun atac cu 78 de puncte si o defensiva destul de buna cu doar 53 de goluri.

Cele doua infrangeri in fata lui Basel si a lui Thun din ultimele 5 runde, i-au luat toate sansele la castigarea titlului aratandu-ne ca aceasta nu poate mai mult. In 9 din precedentele 10 deplasari aceasta a reusit sa marcheze cel putin o data.

Cedric Itten si Ermedin Demirovic ocupa locurile 2 si 3 in topul marcatorilor cu 19 si respectiv 14 goluri.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos – Janko, Camara, Lustenberger, Lefort – Fassnacht, Martins, Aebischer, Ngamaleu – Meschack, Nsame.

St.Gallen (4-4-2): Ati-Zigi – Hefti, Stergiou, Fazliji, Muheim – Guillemenot, Ruiz, Gortler, Quintilla – Itten, Demirovic.

Vezi toate cotele pentru Young Boys – St. Gallen!

Absenti.

  • Young Boys: Petignat si Lauper.
  • St. Gallen: Strubi, Ajeti si Luchinger.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat pe stadionul lui St. Gallen in runda 23 si s-a terminat la egalitate, scor 3-3. .

Ponturi pariuri Young Boys – St. Gallen  – K-boom.

Derby-ul celor mai bune echipe elvetiene ale momentului putea fi decisiv pentru castigarea titlului, dar oaspetii din aceasta seara au pierdut 2 meciuri importante in ultimele 5 runde. Ma astept sa avem parte de un meci foarte spectaculos chiar daca Young Boys va avea peste 3 zile un meci si mai important, sferturile de finala ale Cupei Elvetiei impotriva lui Luzern. In precedentele 6 meciuri directe s-au marcat peste 4.5 goluri, in doua din acestea marcandu-se chiar peste 6.5 goluri. St. Gallen a reusit o victorie mare in ultima runda, cu scorul de 6-0 imptriva lui Xamax. Voi ati pariat ceva pe acest meci? Astept pronosticul vostru in comentarii.

Pronostic CFR Cluj – Botosani: Peste 4.5 goluri in meci – 2.58