Zhodino – Energetik-BGU pronosticuri 11.04.2020

Forma ionel_iulian94: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 68.4%
Castigate: 26/38
Unitati: 529

Liderul din Vysshaya Liga va juca la Torpedo Zhodino in etapa a 4-a. Partida se va disputa sambata, cu incepere de la ora 16:00. VEZI in articol pontul pe care ti-l propun la acest meci, dar si alte informatii utile! Cota 1.58 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

zhodino - energetik-bgu pronosticuri 11.04.2020

Sursa foto: tut.by

Zhodino.

Vine dupa esecul de la Dinamo Minsk (a pierdut cu 2-0). Dupa cele 3 runde disputate pana acum se claseaza pe pozitia a 5-a cu 6 puncte si un golaveraj de 2:2.

In ultimele 5 meciuri oficiale pe care le-a disputat in acest sezon (3 in campionat si 2 in Cupa) nu s-au marcat mai mult de 2 goluri. In precedentul joc disputat pe Stadionul Torpedo s-a marcat 1 singur gol.

Potrivit site-ului transfermarkt.com are un lot evaluat la 4.35 milioane euro. Fundasul Vitali Ustinov este cel mai bine cotat jucator (475 mii euro).

Energetik-BGU.

Vine dupa victoria cu 2-0 obtinuta in fata celor de la FC Minsk (cele 2 goluri au fost marcate de Nosko si Jakhshibaev). Jasur Jakhshibaev traverseaza o perioada destul de buna, marcand deja 3 goluri in cele 3 meciuri jucate pana acum.

Este singura formatie care a reusit sa castige toate cele 3 jocuri de pana acum. Are un golaveraj destul de bun, cu 6 goluri marcate si 1 singur gol incasat. In precedenta deplasare din Vysshaya Liga s-a impus cu 0-1.

Aik Musahagian este suspendat pentru acest joc dupa ce a incasat 2 cartonase galbene, respectiv rosu, in partida din runda precedenta.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Zhodino (4-4-2): Bushma – Shcherbo, Yashin, Bordachev, Ustinov – Afanasjev, Pavlyukovets, Khachaturyan, Antilevski – Yusov, Gorbachik.

Energetik-BGU (4-2-3-1): Sadosky – Girs, Svirepa, Skhurdyuk, Sokol – Tweh, Nosko – Mawatu, Umarov, Jakhshibaev – Atemengue.

Vezi toate cotele pentru Zhodino – Energetik-BGU

Absenti. 

  • Zhodino: Gabriel Ramos.
  • Energetik-BGU: Aik Musahagian.

Istoric Confruntari Directe.

  • Energetik-BGU a castigat cu 2-1 precedenta confruntare directa.
  • Precedentele 2 partide directe disputate la Zhodino s-au incheiat la egalitate.

Ponturi pariuri Zhodino – Energetik-BGU – ionel_iulian94.

Energetik-BGU traverseaza o perioada foarte buna si de aceea cred ca va termina neinvinsa aceasta partida. Oaspetii pot profita si de faptul ca Zhodino are moralul scazut in urma esecului suferit in runda precedenta. La pronosticul sansa dubla X sau 2, Netbet ofera cota 1.58.

Jasur Jakhshibaev este asul din maneca al antrenorului Vladimir Belyavski; jucatorul din Uzbekistan are 3 goluri marcate si o pasa decisiva in cele 3 runde disputate pana acum.

Energetik-BGU sta destul de bine si la capitolul confruntari directe, suferind 1 singur esec in ultimele 5 jocuri disputate in compania celor de la Zhodino.

Pronostic Zhodino – Energetik-BGU & Cota: Sansa dubla X sau 2 – 1.58

Pariază pontul Aici – Ai 500 LEI Bonus!

Leave a Comment: