Unibet Pariuri România

recenzie unibet

Unibet România Pariuri

L1160657W000330

500 lei pariu Fără Risc + 300 rotiri

+ 50 lei Pariuri Gratis

Bonus de bun venit Sport: 500 lei pariu fără risc + 300 Rotiri + 50 lei Pariuri Gratuite

Apeși pe butonul ”ÎNREGISTRARE” și completezi formularul.

Efectuează

prima depunere.

Dacă nu ai mai jucat până acum la Unibet România, atunci te anunț că oferta pentru clienții noi este reprezentată de un pariu fără risc (freebet) în valoare de până la 500 RON. Altfel spus, dacă primul pariu pariat la Unibet pe o cotă de minim 1.40 este necâștigător, atunci primești înapoi miza pariului, până la maxim 500 RON.
 

Dacă primul pariu e câștigător, oferta se consideră finalizată.

Alte informații utile:

  • Nu ai nevoie de un cod bonus Unibet pentru a încasa banii.
  • Pentru a fi convertiți în bani reali, banii bonus trebuie pariați de numai 4x pe cote de minim 1.40.
  • Ai la dispoziție 30 de zile pentru îndeplinirea acestor cerințe.

 

IMPORTANT! Pe lângă pariul fără risc în valoare de 500 RON, vei primi în 3 tranșe și 300 Rotiri Gratuite CASH & Bonus, dar și 2 Freebet-uri, fiecare în valoare de câte 25 RON!

Mai multe detalii despre Termenii și Condițiile acestei promoții găsești pe site-ul operatorului!

unibet case pariuri
8.4/10
Pariuri LIVE 85%
Cote Bune 85%
Sporturi 85%

Înființată în anul 1997 și făcând parte din Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume, Unibet este fără discuție una dintre cele mai apreciate case de pariuri în rândul pariorilor români.

 

Nu ai mai pariat până acum la Unibet sau pur și simplu vrei să afli informații despre această agenție? Te afli în locul potrivit, deoarece în continuare îți voi prezenta lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a juca la Unibet pariuri.

Avantaje Unibet România

Promoții la prima depunere

Suport Live Chat 24/7

Aplicație pentru mobil

Cash Out

Pariuri LIVE

Casino Online

De ce să alegi Unibet?

Calificative Unibet Pariuri

8.5

Bonusuri și promoții 

8.6

Pariuri de pe mobil

8.9

Pariuri LIVE

8.5

Oferta de pariuri

8.7

Valoarea cotelor

Metode de plată Unibet

Vezi mai jos metodele de plată acceptate, limitele de depunere și retragere Unibet, taxele și timpul de procesare a tranzacțiilor.

Metode de depunere și limite

Metode de retragere și limite

Oferta de pariuri Unibet România

Sunt sigur că nu există vreun parior din România care să nu fi auzit până acum de această agenție, deoarece este una dintre cele mai vechi de pe piață. A luat ființă în anul 1997 și face parte din Grupul Kindred.

 

Cu numeroase premii obținute din anul 2014 și până în prezent, având ca slogan „De la jucători, pentru jucători”, este clar că Unibet Pariuri este pentru mulți cea mai bună alegere în ceea ce privește case de pariuri recomandate.

 

Este o alegere perfectă atât dacă ești un parior începător, deoarece Unibet pune la dispoziție un site foarte ușor de utilizat, cât și dacă ai ceva experiență în domeniu, acest operator având una dintre cele mai bune oferte de pe piață și oferind pariuri asiatice care sunt la mare căutare.

 

Deși nu obișnuiește să acorde bonus la freebet fără depunere, oferta de bun venit de la Unibet rămâne una atractivă, pariul gratuit oferit acolo având condiții de rulaj foarte lejere.

Câștigă mai mult cu biletele multiple

Dacă joci des bilete multiple la pariurile pe fotbal, atunci sunt sigur ca această ofertă de la Unibet îți va fi de mare folos. Pe scurt, operatorul oferă câștiguri mărite în funcție de numărul de pronosticuri din fotbal de pe biletul zilei.

 

Ce trebuie să faci?

  • Selectează pe bilet cel puțin 3 pronosticuri din fotbal cu cota minimă 1.40. Poate fi chiar biletul zilei de azi.
  • Optează pentru creșterea profitului afișată în partea de jos a tichetului de joc.
  • Plasează biletul la cota marită cu o miză de cel mult 100 RON.

 

Bonusurile acordate:

  • 3 evenimente – 10%. creștere de profit
  • 4 evenimente – 20% creștere de profit
  • 5 evenimente sau mai multe – 30% creștere de profit

 

Această ofertă este disponibilă săptămânal. Fiecare persoană poate beneficia maxim o dată pe săptămână de ea.

Câștigurile suplimentare sunt limitate la 25.000 RON. Se iau in considerare numai pariurile plasate cu bani reali!

Asigurare pentru primul marcator

Unibet România vine în ajutorul tău cu oferta intitulată „Rambursare primul marcator” prin intermediul căreia poți primi miza înapoi dacă ai ghinion.

 

Joacă un bilet pe primul marcator cu o miză cuprinsă între 6 și 125 RON. Dacă ai ghinion și pierzi pariul deoarece echipa adversă marchează primul gol în primele 10 minute vei primi integral miza înapoi.

 

Rambursarea va fi făcută în bani reali în maxim 24 de ore de la stabilirea pariului, dacă meciul este dintr-una din următoarele competiții: Anglia Premier League, Anglia Championship, Champions League, Europa League sau Spania La Liga.
Oferta este valabilă pentru pariurile simple, pre-meci.

Cea mai bună ofertă de pariuri cu handicap asiatic

Probabil ai auzit despre pariurile de tip asiatic. Trebuie să știi că în această privință Unibet conduce detașat în topul celor mai bune case de pariuri cu handicap asiatic.

 

Fie că vorbim despre clasicul handicap asiatic explicat, fie că vorbim despre piețe asiatice pe goluri, la această agenție cu siguranță vei găsi pariul dorit.

 

Sunt disponibile atât linii de handicap cu returnare totală de miză, cât și cu returnare parțială, astfel încât va fi mai ușor să faci alegerea câștigătoare. De asemenea, aceste tipuri de selecții sunt disponibile atât pre-meci, cât și pe platforma live.

 

Dacă te interesează pariurile asiatice este clar că Unibet reprezintă cea mai bună casă de pariuri.

Opțiunea CashOut

Ai mai rămas într-unul sau 2 meciuri pe bilet și ești în dubii în privința lor? Ai plasat un pariu live și meciul nu decurge așa cum te așteptai? Ai plasat un pariu și ai vrea să te asiguri, pentru că ai aflat o informație de ultimă oră care s-ar putea să-l dea peste cap?

 

În oricare situație te-ai afla la Unibet România ai mai puține bătăi de cap, deoarece poți închide pariul respectiv cu ajutorul funcției Unibet CashOut.

 

Legat de această opțiune trebuie spus că ea poate fi utilizată aproape în orice situație: bilet simplu, multiplu, pre-meci sau live. Trebuie făcută această precizare deoarece la alte case de pariuri ea nu este existentă decât în anumite cazuri. În plus, poți s-o folosești și la alte sporturi, nu doar la fotbal.

Pariuri și streaming LIVE

Transmisiile în direct a celor mai tari evenimente sportive reprezintă un punct la care agenția stă, din nou, foarte bine.

 

Vei putea urmări meciuri live pe net în cele mai bune condiții pe platforma Unibet live. Cu peste 30.000 de evenimente transmise live video este clar că operatorul ocupă un loc în topul caselor de pariuri cu cel mai bun serviciu de live streaming.

 

Dacă te interesează fotbalul din La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, competițiile americane (NBA, NHL, MLB), meciurile de tenis le vei găsi alături de evenimente din multe alte sporturi în transmisiune directă pe platforma de pariuri live Unibet.

Pariuri de pe mobil și tabletă

La Unibet poți paria inclusiv de pe telefon sau tabletă în cele mai bune condiții. Indiferent dacă ai un dispozitiv pe iOS sau pe Android vei putea juca ponturi pariuri în condiții optime direct din aplicația Unibet Sport Betting.

unibet pariuri de pe mobil

Cum să descarci aplicația și să beneficiezi de oferte

Fiindcă unele bonusuri la casele de pariuri le poți primi numai dacă te înregistrezi direct pe site, îți voi arăta cum să descarci Unibet app, dar și să încasezi bonusul în același timp. Respectă pașii următori:

 

Accesează site-ul Unibet

de AICI

Deschide un cont

Unibet

Descarcă aplicația din magazinele Google Play sau AppStore.

Prin intermediul aplicației poți să pariezi atât pre-meci, cât și pe platforma live. De asemenea vei putea viziona evenimente sportive live video direct de pe telefon, atâta timp cât ai minim un ban în cont.

 

În cazul în care nu vrei să descarci aplicația Unibet pentru pariuri trebuie să știi că vei putea paria fără niciun fel de probleme direct din browserul dispozitivului mobil.

 

Vezi în tutorialul de mai jos cum te înregistrezi la Unibet direct din aplicația pentru telefonul mobil!

Platforma Unibet în imagini

Părerea jucătorilor despre Unibet

Cred că sunt printre cei mai vechi clienți ai Unibet. Mi-am deschis cont la ei de mulți ani de zile și încă mai continui să pariez aici și astăzi, chiar dacă mi-am mai deschis conturi și la alte case. Primesc aproape săptămânal oferte de bonusuri, atât la pariuri, cât și la cazinou. Din punctul ăsta de vedere pot spune că Unibet chiar are grijă de clienții vechi, nu e preocupată doar de atragerea de clienți noi
Andrei.Teodorescu
Părerea mea este că ar putea să mai crească valoarea bonusului la înregistrare. Nici numărul de rotiri nu e extraordinar. De exemplu, PublicWin îți dă 2.500 LEI și 500 de rotiri.
Avramesq
Joc de mai multă vreme aici și pot să vă spun că n-am avut probleme la depuneri sau retrageri, prompți de fiecare dată. Foarte mulțumit de cote și oferta de pariuri (mai ales asiaticele și funcția Creare Pariu).
Mateiu.CM
Foarte bun - pariurile live, streaming, cash out, oferta de pariuri Bun - aplicația mobilă, metodele de plată Satisfăcător / Poate fi îmbunătățit - bonusul la înregistrare
Rboix

Părerea noastră despre Unibet

Unibet este fără discuție una dintre cele mai bune case de pariuri online în acest an.

 

Dacă ești interesat de o ofertă de pariuri cât mai bogată, de pariuri live și transmisiuni în direct ale celor mai tari evenimente sportive, atunci Unibet Pariuri Sportive se poate dovedi alegerea perfectă pentru tine.

 

Din punctul nostru de vedere, valoarea mai mică a bonusului la înregistrare nu reprezintă un minus atât de important. Condițiile de rulaj sunt destul de ușoare, iar majoritatea pariorilor oricum nu depun la înregistrare sume mult mai mari de 300 LEI.

 

Ca atare, nu cred că bonusul ar trebui să te descurajeze să te înregistrezi, ci dimpotrivă.

 

Serviciile oferite de Unibet sunt de cea mai bună calitate. Prin comparație cu alte agenții online vei vedea că ai cote mai bune, pariuri mai multe (chiar și extra-sport), mai multe transmisiuni prin streaming live și un serviciu de cash-out superior.

 

În concluzie, noi spunem că merită categoric să îți deschizi un cont la Unibet. Dacă nu vei fi mulțumit de această casă îți poți închide contul, dar noi îți garantăm că n-o vei face. Mult succes!

Întrebări frecvente

Pariezi aici în cele mai bune condiții: ai streaming live, pariuri live, cash-out, aplicație pentru telefonul mobil, suport prin live chat, câștig extra la pariuri multiple, linii de pariere asiatice și multe alte beneficii.

Da, Unibet este una dintre primele case de pariuri care au introdus funcția de cash out în România.

Da. Unibet deține Licența cu nr. L1160657W000330 obținută de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, ceea ce înseamnă că este legal să joci la Unibet Pariuri, Poker sau Casino.

Condiția numărul 1 este să ai un cont deschis și să minim un leu în balanța contului. Mai apoi, trebuie să știi că nu toate evenimentele sunt transmise (nu vei putea urmări Anglia Premier League, de exemplu), însă chiar și așa te poți bucura de o mulțime de meciuri tari dintr-o gamă variată de sporturi!

Nu, Unibet se axează numai pe online, acolo unde a devenit în timp casa de pariuri cu cei mai mulți clienți în România.

Situația fiscală s-a simplificat mult în ceea ce privește depunerile / retragerile de bani în domeniul jocurilor de noroc: vei plăti 2% taxă la fiecare depunere, bani calculați automat de Unibet și plătiți odată cu efectuarea depunerii.

 

La retrageri se aplică aceleași taxe ca și la orice altă agenție online: orice câștig de până la 66.750 RON se taxează cu 1%, bani reținuți tot de către Unibet și virați ulterior către stat. Prin urmare, nu va trebui să te deplasezi tu la instituțiile statului ca să declari aceste sume.