Bonus Unibet – 250 Ron pariu fara risc

0
527

In acest articol iti voi arata cum beneficiezi de un bonus unibet pana la 250 Ron sub forma de pariu fara risc

Aplica aici pentru bonusul unibet

Agentia de pariuri online Unibet este probabil cel mai cunoscut nume de pe piata. Majoritatea pariorilor cu vechime au deja cont la ea, iar daca vrei sa intri in rand cu lumea buna te invit sa dai click aici si sa te inregistrezi si tu la operatorul de pariuri online scandinav. Ce-i atrage pe pariori la Unibet? In primul rand seriozitatea de care a dat dovada agentia de-a lungul timpului. Oferta foarte vasta de pariere si cotele oferite, o aplicatie de pariuri de pe mobil stabila, plus posibilitatea de a urmari zeci de meciuri live video gratuit in fiecare zi.

Bonus Unibet – 250 Ron pariu fara riscbonus unibet

Unibet il are ca ambasador pe Ilie Dumitrescu, iar fostul jucator care ne-a scos in strada in 1994 recomanda tuturor romanilor oferta Unibet de bun venit. Plaseaza primul pariu la agentie cu o miza de pana la 250 RON si daca pierzi pariul, miza iti va fi returnata sub forma de bonus Unibet

Acest bonus are conditii foarte lejere de rulaj: fiind necesar sa fie pariat doar de trei ori pe cote de minim 1.40 inainte de a solicita o retragere.

Daca vrei sa beneficiezi de 250 Ron bonus unibet aplica urmatorii pasi:

  1. Deschizi acum un cont nou Unibet
  2. Accepta oferta de bonus bifand casuta asa cum am facut eu in imaginea de mai jos.
  3. Plasezi primul pariu pe orice pronostic din oferta casei de pariuri

In cazul in care acest prim bet va fi pierdut Unibet iti va returna 100% din suma pariata, pana la cel mult 250 RON. Eventualul bonus va trebui rulat de trei ori pe cote de cel putin 1.40 in maxim 30 de zile de la creditare pentru a putea solicita o retragere.

Exemplu: Joci 250 RON (sau orice alta suma, am vrut doar sa-ti dau exemplul maxim) pe un pariu cu cota 3! Daca iese pariul castigi 750 RON, iar in caz contrar  suma jucata de tine, in acest exemplu 250 RON iti va fi returnata ca si bonus Unibet.

Apasa aici pentru a lua bonusul Unibet

Bonus Unibet pentru MOBIL

bonus unibet de pe mobilPlaseaza primul pariu de pe mobil la Unibet si bucura-te de un bonus special: rambursare integrala daca acest pariu este piedut. Tine cont de faptul ca pentru a fi eligibil primul pariu jucat de pe telefon sau tableta trebuie sa aiba miza exact 50 RON. Sunt luate in considerare atat pariurile live, cat si cele pre-meci, pariuri single sau multiple.

In cazul in care ai ghinion si pierzi acel prim pariu miza de 50 RON iti va fi acordata sub forma de bonus. Va trebui s-o rulezi de trei ori pe cote de cel putin 1.40. Sper insa sa nu te intereseaza aceasta parte a articolului si sa castigi primul pariu jucat de pe mobil la Unibet.

Exemplu: Ai jucat primul pariu de pe telefon la o cota de 3. Daca iti iese ai castigat 150 RON, iar daca nu vei primi cei 50 RON inapoi si va trebui sa plasezi apoi pariuri in valoare de 150 RON pe bilete cu cota de cel putin 1.40.

Click aici pentru a beneficia de primul pariu fara risc de pe mobil la Unibet

Asigurare Unibet 90+

unibet-90La cele mai tari competitii de fotbal din Europa – Anglia Premier League, Spania La Liga si Champions League Unibet ramburseaza pariurile pierdute de tipul scor corect, pauza / final, primul marcator si ultimul marcator care au mize cuprinse intre 25 si 200 RON. Conditia pentru ca sumele mizate pe aceste pariuri sa fie rambursate este simpla: pariul trebuie sa fie pierdut datorita unui gol primit dupa minutul 90.

Sumele rambursate in cadrul acestei promotii nu sunt supuse vreunor conditii de rulaj, astfel ca modul in care vor fi utilizate mai departe este la latitudinea jucatorului.

Exemplu: Pariezi 200 RON pe scor corect 2:1 la Real Madrid – Barcelona. In minutul 90:00 scorul este 2:1,  dar Real Madrid mai reuseste sa marcheze un gol. Cum pariul tau a fost pierdut datorita unui gol marcat in prelungiri vei primi cei 200 RON inapoi.
Daca insa scorul era 3:1 si in prelungiri se marca golul de 3:2 nu primeai returnarea mizei deoarece pariul tau n-a fost pierdut datorita acelui gol din overtime.

Pariaza acum la Unibet pe meciurile din competitiile de top!

Alte bonusuri si promotii Unibet

meciul-etapeiUnibet mai vine din cand in cand cu promotii interesante, cu competitii intre pariori, dar si cu bonusuri diverse. In general competitiile importante si meciurile de top aduc promotii noi la Unibet. Pe pagina de promotii a casei de pariuri vei gasi cele mai noi promotii ale casei de pariuri.

Click aici pentru a beneficia de toate bonusurile Unibet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here