Winbet – Recenzie, Păreri, Discuții

Încasează la Winbet bonus 50% (CashBack) până la 450 RON

Poți paria de pe dispozitivele

Desktop

Tableta

Mobil

onjn

L1183150W000826

 • Bani înapoi la primul pariu pierdut
 • Pariuri pe linii asiatice
 • Ofertă bogată pe pariurile live
 • Depuneri fără card bancar

Depunere minimă20 RON

Miza minimă - 0.5 RON

Metode de plată

Casa de pariuri online Winbet este una dintre cele mai nou intrate pe piață! Grupul care deține casa de pariuri + casinoul Winbet se numește Global Interactive Solution Limited și are declarat sediul social în Malta. ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) a emis licența pentru acest operator L1183150W000826 cu termen de valabilitate până în anul 2028!

1. Bonus 50% Cashback până la 450 RON!

Începând cu luna aprilie a anului 2021 cei de la Winbet Pariuri îți aduc un bonus în valoare de 450 RON sub forma de Cashback! Ce înseamnă asta? Miza primului pariu necâștigător pe care îl joci la Winbet îți va fi rambursată în proporție de 50%, în limita a 450 RON!

De exemplu:

 • mizezi 500 RON pe un pariu și pierzi - primești înapoi 250 RON;
 • mizezi 200 RON pe un pariu și pierzi - primești înapoi 100 RON;
 • mizezi 1.000 RON pe un pariu și pierzi - primești înapoi 450 RON.

1.1 Cum iau bonusul Winbet Cashback 50%?

Iată ce ai de făcut pentru a beneficia de bonus:

 • dai click AICI ca să deschizi cont - vei găsi mai jos detalii despre cum înregistrezi la Winbet;
 • plasezi un pariu cu miza minimă 20 RON.

Dacă pariul e câștigător: rămâi în cont cu câștigul pariului, promoția fiind considerată încheiată.

Dacă pariul e necâștigător: primești în cont 50% din valoarea mizei, în limita a 450 RON.

1.2 Condiții pentru bonusul Winbet

Trebuie să ții cont de următoarele detalii:

 • primul pariu poate fi plasat pe evenimente sportive Prematch, Live sau Mixt (adică prematch+live); 
 • miza minimă eligibilă: 20 RON;
 • premiul se acordă în contul de jucător în maxim 24 de ore și nu necesită rulaj, putând fi retras imediat!
Oferta Winbet
Detalii

Bonus Winbet

50% pana la 450 RON

Program Online

Non Stop

Suport Telefon

0316-308-777

Suport Email

2. Cum te înregistrezi la Winbet?

După ce ai văzut cum arată bonusurile acestui operator e și normal să te întrebi cum te înregistrezi la Winbet. Răspunsul e unul simplu și îl găsești în rândurile următoare. Iată ce ai de făcut:

 • dă click AICI;
 • în fereastra nou deschisă dă click pe butonul ÎNREGISTRARE aflat în partea dreaptă-sus a ecranului.

Ți se va deschide un formular de înregistrare, care arată ca și în imaginea de mai jos:

Completează câmpurile de mai sus cu datele tale personale (eu am introdus date de test) și apoi dă click pe PASUL URMĂTOR. În continuare îți va apărea pasul al doilea din formularul de înscriere, care arată astfel:

Winbet Login

La acest pas va trebui să introduci câteva informații personale, cum sunt numele tău, prenumele tău, orașul și adresa din buletin! După ce ai completat datele, dă click pe PASUL URMĂTOR.

Cum Te Inregistrezi La Winbet

La ultimul pas mai trebuie să introduci codul tău numeric personal. O dată ce ai introdus codul de 13 cifre, data nașterii și sexul vor fi completate automat. Trebuie acum să bifezi căsuța prin care confirmi că ai vârsta legală pentru a putea paria și că ești de acord cu termenii și condițiile Winbet. Poți găsi mai multe detalii despre procesul Winbet Inregistrare aici.

Dă click pe CREARE CONT, iar astfel procedura de Winbet Înregistrare este completă!

Dacă vrei să vezi cum te înregistrezi la WInbet de pe telefonul mobil urmărește clipul de mai jos!

3. Cum depui bani la Winbet

Ai la dispoziție suficiente metode de a depune bani în contul tău la Winbet. O poți face, bineînțeles, prin card bancar, dar și prin portofele electronice precum Skrill, Neteller sau Paysafecard. Cel mai mare avantaj al operatorului îl constituie însă faptul că poți face depuneri cash, fără să ai nevoie de card bancar. Prin metoda CashPay poți să alimentezi contul tău direct în agențiile Winbet din țară. Vei găsi pe site inclusiv harta fiecărei locații, putând să o alegi pe cea mai apropiată de tine.

În acest moment, Winbet percepe o taxă de 2% din valoarea depunerii efectuate. Mai trebuie să știi și că până când vei parcurge etapa de verificare a identității contului nu vei putea să depui mai mult de 900 RON. Limita minimă la depunere Winbet este de 20 RON pentru card bancar și 25 RON pentru celelalte metode.

4. Cum retragi bani din contul Winbet

La fel ca și în cazul depunerilor, poți opta pentru variantele electronice Skrill sau Neteller, pentru modalitatea clasică de retragere pe card bancar sau, și mai bine, retragi Cash direct în agenții, primind banii în mână. Important de reținut este că vei efectua o retragere Winbet din contul tău doar după ce ți-ai verificat contul. Vezi mai jos cum faci acest lucru!

5. Verificare identitate cont la Winbet

Este un proces scurt, dar de care depinde toată activitatea ta pe contul Winbet. Fără acest procedeu parcurs nu vei putea retrage nici un ban din contul tău. Cu alte cuvinte, degeaba joci dacă nu îți verifici identitatea contului. Procesul de verificare KYC Winbet trebuie efectuat într-un termen de 30 de zile de la deschiderea contului, în caz contrar acesta urmează a fi blocat, iar sumele din cont vor fi automat direcționate către bugetul statului român, conform legilor în vigoare.

Iată cum faci verificarea identității la Winbet:

 • intri în cont;
 • dai click pe ”Profil”;
 • dai click pe ”Verificarea documentelor”.

Vei avea afișat un meniu exact ca cel de mai jos, în care trebuie să selectezi ce tip de document dorești să încarci: Buletin/pașaport, card bancar, portofel electronic sau alte documente.

Winbet Verificare Cont

Citește cu atenție regulile ce trebuie respectate atunci când încarci documentele. O verificare de cont la Winbet poate dura ca și timp de la câteva ore până la câteva zile (nu mai mult de 3, de regulă).

Vezi din tutorialul de mai jos cum se efectuează verificarea contului la Winbet de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android. 

6. Winbet - oferta de pariuri sportive și virtuale

Pe scurt, oferta de pariuri de la Winbet este surpinzător de bună. E adevărat, nu cuprinde un număr foarte mare de discipline sportive, doar 14 în acest moment, însă dacă e să fim sinceri, foarte puțini sunt cei care pariază pe sporturi precum Fotbal Australian, Bandy sau Badminton. În plus, găsești pe lângă pariurile sportive și 4 jocuri pe care poți plasa pariuri virtuale: Starcraft, Counter-Strike, LoL și Dota 2!

Oferta de pariuri live de la acest operator este și ea impresionantă. De exemplu la meciul de mai sus dintre Chelsea și Tottenham am găsit peste 100 de piețe de pariere! Ai putea spune că e un eveniment foarte popular fiind un derby, însă se poate observa că până și la meciuri ”anonime” din Cupa Braziliei avem minim 30 de linii de pariere!

Mai mult, vei găsi pariuri pe linii asiatice, un aspect cu care nu se pot lăuda alte case de pariuri mai vechi în branșă. E adevărat, valoarea cotelor nu o depășește pe cea de la Betano, de exemplu, însă per ansamblu, putem spune cu certitudine că oferta Winbet nu dezamăgește.

7. Cum joci primul pariu la Winbet

Pentru a paria aici trebuie să dai click pe butonul ”Sport” din bara de sus a meniului. Apoi ți se va deschide o pagină care are afișate 

 • în partea stângă: cele mai importante sporturi și competiții, rezultate și statistici
 • pe coloana din mijloc ai un selector pentru ofertă în funcție de zile, precum și evenimentele programate, în funcție de importanța lor
 • în partea dreaptă ai biletul tău cu selecțiile aferente.

Ca să pariezi efectiv trebuie să dai click pe cota pronosticului pe care vrei să-l joci. Mai trebuie doar să introduci miza biletului și să dai click pe Pariază Acum. Pariul tău a fost plasat și ești în cursa pentru câștig! Vezi aici tutorialul pas cu pas despre cum joci primul pariu la Winbet!

8. Winbet - Pariuri de pe mobil și tabletă

Fiind o casă de pariuri recent apărută pe piață, nu e de mirare faptul că încă nu avem un app Winbet de pe care să pariem. Nu există o aplicație Winbet nici pentru iOS, nici pentru Android, la momentul la care e scrisă această recenzie. Din experiența cu alți operatori pot spune totuși că asta nu ar trebui să te împiedice să joci de pe telefonul mobil sau tabletă.

Am observat că site-ul este optimizat pentru dispozitivele rapide și funcționează la fel de bine pe mobil ca și pe desktop. Prin urmare, lipsa unui apk Winbet nu ar trebui să ne supere prea mult. Poate că în viitorul apropiat vor fi lansate și aplicațiile mobile pentru sistemele iOS și Android.

9. Virtuale Winbet - Lucky Balls și Curse de câini

Pe lângă oferta de pariuri descrisă ceva mai sus, merită menționate și jocurile virtuale propuse de acest operator. Lucky Balls, Lucky Greek și Dog Racing sunt cele 3 jocuri la care poți paria atunci când oferta sportivă nu merită atenție. Cu siguranță împătimiții jocurilor cu bile, jocurilor de tip loto sau a curselor de ogari se vor delecta la această secțiune!

10. Winbet - Păreri despre casa de pariuri

Winbet este o casă de pariuri care merită încercată. Are câteva avantaje care o plasează în TOP case de pariuri din România, cum ar fi: depunerile și retragerile cash, direct din agenții, oferta bogată la pariuri (linii asiatice, pariuri live + eSports etc.) sau miza + depunerea minimă foarte mici.

Sigur, este loc pentru îmbunătățiri. Un Winbet app probabil că ar ajuta mult unii pariori obișnuiți să nu folosească browserul atunci când joacă de pe telefon. Una peste alta însă, găsești aici cam tot ceea ce ai nevoie pentru a paria în condiții foarte bune. Eu mi-am deschis cont și mă declar mulțumit de serviciile operatorului cu care am interacționat până acum. Cotele sunt bune, oferta de pariere e bogată, așa că îți recomand cu încredere să te înregistrezi și tu folosind butonul de mai jos!