10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Winmasters

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Winmasters

 

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Winmasters

Winmasters este prima casa de pariuri online care a primit licenta in Romania. In caz ca vrei sa deschizi acum un cont si sa joci la ea iti recomand sa citesti cu atentie acest articol, deoarece am concentrat aici informatiile care le consider relevante despre agentie.

Click aici ca sa pariezi la winmastersprimesti un bonus atractiv

1. Depunere minima – 40 RON

Sunt case de pariuri care au si limite minime de doar 20 RON de aceea consider ca este important sa stii ca la Winmasters poti depune doar o suma de cel putin 40 RON fie ca alegi depunerea cu cardul, paysafecard, Neteller sau Skrill.

2. Trebuie sa introduci codul promotional BONUS555 daca vrei sa primesti bonusul la prima depunere

Atunci cand efectuezi prima depunere, in maxim 14 zile de la deschiderea contului, trebuie sa introduci codul bonus BONUS555 in sectiune Solduri si transferuri, asta daca vrei sa primesti dublul sumei depuse pana la cel mult 555 RON.

3. Trebuie sa faci verificarea contului in maxim 30 de zile de la inregistrare

Daca nu vrei sa te trezesti cu contul blocat va trebui sa faci verificarea contului in maxim 30 de zile de la inregistrare. Afli cum se face verificarea intrand in sectiunea “Ai nevoie de ajutor?“, iar acolo vei gasi in coloana din stanga sectiunea “Incarca documentele de verificare“. Facand verificarea contului vei primi si un pariu gratuit de 40 RON daca ai efectuat prima depunere.

4. Ofera pariorilor posibilitatea de a-si face propriul pariu

Vrei sa plasezi un pariu mai ciudat? La Winmasters o poti face! Trimite-ne un email pe adresa pariuri@winmasters.ro cu propunerea ta si contul de utilizator de pe winmasters.ro, iar bookmakerii agentiei iti vor crea cote si-ti vor publica pariul pe site, in rubrica special creată din sectiunea “Sporturi”!

5. Are serviciu de live streaming

In cazul in care vrei sa vezi meciuri live video atunci Winmasters este alegerea ce trebuie s-o faci. Casa de pariuri transmite un numar foarte mare de meciuri live, din cele mai interesante competitii sportive!

6. Ne ofera un tip de pariu interesant extins

La Winmasters putem plasa pariuri de tipul “rezultat final si total goluri” de la limita de 1.5 de goluri si pana la 4.5, asta in timp ce la marea majoritate a agentiilor un astfel de tip de pariu (daca exista) are limita fixa de 2.5 goluri

7. Site-ul este optimizat pentru mobil

Chiar daca nu avem o aplicatie la Winmasters putem paria fara probleme de pe telefon deoarece site-ul functioneaza foarte bine atat de pe telefon cat si de pe tableta.

8. La Winmasters nu pot fi inchise pariurile

Cash out sau Cash in este o optiune utila pentru pariori dar care nu este prezenta la Winmasters.

9. Se percepe comision la retragere

Indiferent de metoda prin care alegi sa retragi banii din cont vei plati un comision de pana la 3% din suma.

10. Ai 60% castig extra pentru pariurile multiple

Plaseaza pariuri acumulator pre-meci cu minim 4 selectii din fotbal, tenis si baschet pe cote minime de 1.35 ca sa primesti bonus la castig intre 5 si 60% in functie de numarul de selectii de pe bilet

Deschide cont AICI la Winmasters si pariaza la prima agentie licentiata in Romania!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

About the Author Laur1985

Leave a Comment:

4 comments
Add Your Reply