Winmasters: bonusuri si oferte

0
356

Click aici pentru a te inregistra la Winmasters si pentru a descoperi bonusul actual

Este printre primele case de pariuri care a obtinut licenta temporara in Romania si in iunie 2016 a primit de la ONJN dreptul de operare pentru 10 ani. Aceste lucruri ne arata ca intentiile Winmasters sunt serioase si ca doresc sa ajunga sus in topul caselor de pariuri online.

Cu toate ca numele acestei case de pariuri a fost asociat cu un nume greu din politica romaneasca se pare ca au reusit sa treaca peste toate capcanele si piedicile. Si-au vazut de drum incercand sa atraga clientii nu prin bonusurile multe si enorme ci prin cote si seriozitate, astfel ca, in acest moment Winmasters ocupa un loc de top in preferintele pariorilor romani.

Bonus Winmasters – pana la 555 Ron + pariu gratuit de 40 RON

Winmasters schimba destul de des oferta de bun-venit asa ca sfatul meu este sa verifici daca la momentul acesta oferta prezentata de mine mai jos mai este de actualitate.

Winmasters ofera clientilor noi urmatorul pachet de bonus la efectuarea primei depuneri:

bonus 100% din prima depunere pana la 555 RON
pariu gratuit de 40 RON, daca ai efectuat verificarea contului

Pentru a intra in posesia acestui pachet de bonusuri la prima depunere trebuie sa urmezi pasii:

  1. Dai click aici si deschizi un cont nou
  2. Te loghezi in contul proaspat creat si depui cel putin 40 RON (sfatul meu este sa depui cat mai mult deoarece nu vei beneficia de prea multe astfel de bonusuri dupa aceea)
  3. Intri in sectiunea “Solduri si Transferuri”, introduci codul de bonus BONUS555 apoi da click pe “Aplica”
  4. Transfera bani din “Cash” in portofelul “Pariuri Sportive / Cazino”

Odata urmati acesti pasi esti eligibil pentru bonus 100% din prima depunere pana la 555 RON. Verifica-ti contul si vei mai primi si un pariu gratuit de 40 RON.

Exemplu: Depui 555 RON, scrii codul BONUS555 si faci verificarea contului si vei primi un bonus de 555 RON si un pariu gratuit de 40 RON.

Ia de aici bonusul Winmasters!

60% extra castiguri pentru pariurile multiple

Bonus winmasters pentru pariu acumulatorDaca esti interesat sa pariezi pe meciurile din cele mai tari competitii fotbalistice, plus Romania Liga 1, ar fi bine sa iei in considerare oferta celor de la Winmasters care iti vor da pana la 60% extra pentru pariurile de tip acumulator (pariuri formate din mai multe evenimente).

Acest bonus Winmasters vine cum nu se poate mai bine pentru ca marea majoritate a pariorilor prefera sa plaseze pariuri pe evenimente din competitii precum Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Anglia Premier League, Franta Ligue sau Romania Liga 1.

Cum primesti bonusul acumulator

1. Plasează pariuri acumulator, pre-meci, cu minim 4 selectii

2. Pariurile câștigătoare vor primi un bonus în funcție de numărul de selecții per bilet după cum urmează:

NR. Selecții Bonus%
4 5%
5 10%
6 15%
7 20%
8 25%
9 30%
10 35%
11 40%
12 45%
13 50%
14 60%

3.Bonusul iti va fi creditat in cont in decurs de maxim 72 de ore de la deciderea pariului.

Ia de aici bonusul pentru pariul acumulator

0-0: Pariurile se ramburseaza

Plaseaza un pariu simplu inainte de inceperea unui eveniment pe scor Corect, pauza/final sau pauză/final si P/S 2.5 goluri, din urmatoarele campionate: Cupa Mondiala(calificari) Premier League (Anglia), Seria A (Italia), Bundesliga (Germania), Primera Division (Spania), Ligue 1 (Franta), Liga 1 (Romania), UEFA Champions League si UEFA Europa League, iar dacă meciul se termină 0-0, winmasters îți va returna miza dacă pierzi pariul.

Pariaza aici la Winmasters!

In plus la winmasters.ro mai sunt propuse promotii si bonusuri pentru anumite competitii sau meciuri. Le gasesti pe pagina “Promotii” de pe site-ul casei de pariuri.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-19 martie 2018

Tipster C P A % CM UP
1 Wade 31 10 0 75.61% 1.59 Vezi AICI >>
2 Bmg 20 8 0 71.43% 1.59 Vezi AICI>>
3 Blancone 17 7 0 70.83% 1.56 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate P = pronosticuri pierdute A = pronosticuri anulate % = procentajul pronosticurilor castigate CM = cota medie UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here