Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 01.05.2024

biletul zilei cota 3

Incepem o noua luna și speram sa o facem cu un vibe mult mai bun. Ultima luna a fost foarte slaba pentru proiectul nostru, dar sper sa ne revenim chiar de astăzi!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 01.05.2024

Dortmund - PSG

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Borussia Dortmund și PSG, meci ce contează pentru turul semifinalelor din UEFA Champions League!


Dortmund pleacă cu șansă a doua la calificare și la victorie în aceasta seara, dar sunt obișnuiți cu aceasta poziție. Nu au fost Favoriți deloc pana acum și mereu s-au descurcat. Ultimul meci pe teren propriu în Champions League a fost unul exemplar pentru Dortmund și i-au adus în aceasta faza. Cu siguranță vor fi o nuca tare de spart și în aceasta seara.


De cealaltă parte, PSG are o șansă imensa în acest an sa se lupte la câștigarea trofeului Champions League. Sunt la un singur pas de finala competiției, acolo unde poate da peste Bayern sau Real Madrid, formații ce pot fi învinse. Este un meci de care pe care, dar nu cel final, așa ca mă aștept ca PSG sa încerce doar sa isi creeze un avantaj pentru meciul retur.

Pronostic

X2

Cota

1.45

Sturm Graz - Rapid Viena

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Sturm Graz și Rapid Viena, meci ce contează pentru finala Cupei din Austria!

 

Sturm Graz poate avea un sezon excepțional! În campionat se afla pe prima poziție, înainte cu 3 meciuri de finalul sezonului. Aceștia au un avans de 3 puncte în fata celor de la Salzburg, formație cu care s-a duelat în weekend și au remizat. În Cupa sunt la doar 90 de minute de câștigarea trofeului, așa ca cei de la Graz pot face dubla într-un sezon în care nimeni nu spera la așa ceva.

 

De cealaltă parte, Rapid Viena este la pământ în acest sezon. În Play Off sunt pe ultima poziție în clasament, iar obiectivul lor real ar fi sa prindă o poziție de 4 sau 5 pentru a merge în Europa. Nici în aceasta seara nu ii văd sa facă fata celor de la Sturm Graz, așa ca mergem pe varianta sigura și alegem Sturm Graz câștigă trofeul!

Pronostic

Sturm Graz castiga cupa

Cota

1.44

Dyn. Kiev - Veres-Rivne

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Dyn. Kiev și Veres-Rivne, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din Ucraina: Premier League!

 

Dynamo Kiev este în lupta directa cu marea rivala Shakthar pentru prima poziție din clasament. Aceștia se afla în acest moment pe poziția a 2-a, cu 57 de puncte acumulate în 25 de etape, fiind la 4 puncte în spatele liderului. Nu este loc de pași gresiti, mai ales pe teren propriu când întâlnesc adversari modești. Pe lansa o victorie lejera a acestora, mă aștept și la spectacol, adică goluri multe.

 

De cealaltă parte, Veres-Rivne se afla la polul opus în clasament, mai exact pe loc retrogradabil. Momentan nu direct retrogradabil, dar nu sunt departe de aceasta borna. Ocupa poziția a 14-a cu 20 de puncte acumulate în 25 de meciuri. Singurul lor obiectiv realizabil ar fi clasarea pe un loc de baraj, ca apoi sa se salveze de la retrogradare.

Pronostic

Peste 2.5 goluri

Cota

1.55

Cota 3 Azi - 01.05.2024

Proiect: Cota 3
Procentaj: 17% win
Câștigate 2/12
Unități -583

Dortmund – PSG

X2

1.45

Sturm Graz – Rapid Viena

Sturm Graz castiga cupa

1.44

Dyn. Kiev – Veres

Peste 2.5 goluri

1.55

Cota totală:

3.23