Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 04.05.2024

biletul zilei cota 3

Ghinionul unui singur meci ne poarta și în aceasta luna. Ultimul bilet a fost necâștigător din cauza surprizei de la Villa, acolo unde gazdele au pierdut cu 4:2 în fata celor de la Olympiakos. Speram la un rezultat pozitiv astăzi, așa ca am pregătit pentru voi un bilet în care am mare încredere!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 04.05.2024

Koln - Freiburg

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Koln și Freiburg meci ce contează pentru etapa cu numărul 32 din Germania: Bundesliga!

 

Koln are ca și făcute bagajele pentru liga a 2-a. Mai au doar șanse matematice sa mai prindă poziția a 16-a, loc ce merge la barajul de salvare. Distanta pana aici este de 5 puncte ce trebuiesc recuperate în ultimele 3 meciuri rămase, un lucru foarte greu de realizat la jocul arătat pana acum de aceștia. Au cel mai slab atac din campionat, cu doar 24 de goluri marcate și o defensiva ce suferă extrem de rău.

 

De cealaltă parte, Freiburg poate prinde loc de Europa la finalul sezonului. Pentru moment sunt pe poziția a 8-a în clasament, cu 40 de puncte acumulate în 31 de etape. Sunt la egalitate de puncte cu Hoffenheim, formație ce are deja un meci mai mult disputat. O victorie astăzi ii poate aduce foarte aproape chiar și de locul al 6-lea, așa ca mă aștept sa facă un meci serios.

Pronostic

X2

Cota

1.62

Mallorca - Atl. Madrid

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Mallorca și Atletico Madrid, meci ce contează pentru etapa cu numărul 34 din Spania: LaLiga!

 

Mallorca este pe poziția a 16-a în acest moment în clasament, având acumulate 32 de puncte în 33 de etape. Sunt la 6 puncte peste linia roșie a clasamentului, așa ca șansele sa se salveze de la retrogradare sunt destul de mari. Nu văd cum Cadiz ar putea sa isi revină pe acest final de sezon și sa obțină puncte pe banda rulantă. Echipa trece printr-un moment destul de slab și cred ca și un rezultat de egalitate astăzi ar fi o mare reușită.

 

De cealaltă parte, Atletico Madrid isi poate securiza în aceasta seara locul al 4-lea, loc ce merge direct în grupele Champions League. Pentru moment sunt la doar 3 puncte peste Atletic Bilbao, formație ce are și un meci mai mult disputat. O victorie în aceasta deplasare relativ accesibila le-ar face sfârșitul de sezon mult mai relaxat. Mergem pe varianta safe și alegem pronosticul Atletico Madrid marchează!

Pronostic

Atletico Madrid marchează

Cota

1.33

LKS Lodz - Slask

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre LKS Lodz și Slask, meci ce contează pentru etapa cu numărul 31 din Polonia: Ekstraklasa!

 

LKS Lodz este lanterna roșie a clasamentului și se pregătește deja de liga secunda. Cu doar 21 de puncte acumulate în 30 de etape, Lodz este de departe cea mai slaba formație din acest campionat. Au fost complet depășiți de nivelul acestui sezon, așa ca au timp cel putin un an sa se pregătească pentru revenire. Astăzi nu văd de ce ar mai avea interes sa joace, deoarece lucrurile sunt deja stabilite.

 

De cealaltă parte, Slask este în lupta pentru un loc pe podium și poate chiar și la campionat. Aceștia ocupa poziția a 4-a pentru momente, dar o victorie astăzi ii pot aduce pe locul al 2-lea, loc de Europa League și la doar 2 puncte în spatele celor de la Jagiellonia. Diferența de valoare dintre cele doua formații este una clara, iar momentul unul extrem de important pentru oaspeți. Mergem pe varianta safe și alegem pronosticul Slask câștigă minim o repriza!

Pronostic

Slask castiga minim o repriza

Cota

1.44

Cota 3 Azi - 04.05.2024

Proiect: Cota 3
Procentaj: 25% win
Câștigate 2/8
Unități -183

Koln – Freiburg

X2

1.62

Mallorca – Atl. Madrid

Madrid marchează

1.33

LKS Lodz – Slask

Slask castiga minim o repriza

1.44

Cota totală:

3.10