Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 09.05.2024

biletul zilei cota 3

Biletul zilei de ieri a fost castigator! Aveam mare nevoie de un bilet verde pentru a iesi putin din mica criza in care intrasem si sper ca acesta sa fi fost doar startul catre o serie cat mai lunga!

Biletul Zilei Fotbal – Cota 3 – 09.05.2024

Kolos - Zorya

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kolos Kovalivka si Zorya, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 15 din Ucraina: Premier League!


Ne apropiem de finalul de sezon si in campionatul Ucrainei, asa ca ultimele calcule incep sa se faca si aici. Kolos Kovalivka este o formatie ce se afla pe pozitia a 9-a in clasament pentru moment, acestia avand acumulate 29 de puncte in 26 de etape. Sunt la 4 puncte peste primul loc ce merge la barajul de retrogradare si nu cred ca vor avea probleme serioase pe acest final de sezon. Totusi, mi se pare o formatie destul de slabuta pentru duelul de astazi si nu ii vad cu elan prea mare spre victorie.


De cealalta parte, Zorya se afla intr-o situatie mai complicata, acestia fiind pe pozitia a 11-a, la doar 3 puncte peste linia rosie a clasamentului. Mai au 4 meciuri de disputat, dintre care 2 vor fi cu adversarul de astazi. Nu mai este loc de pasi gresiti , iar astazi trebuie sa castige cel putin un punct pentru a ramane in grafic cu salvarea de la retrogradare. Mergem pe varianta safe si alegem pronosticul X2!

Pronostic

X2

Cota

1.45

H. Beer Sheva - Maccabi Bnei Raina

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre H. Beer Sheva si Maccabi Bnei Raina, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 33 din Play Off-ul pentru campionat din Israel: Ligat Ha'Al!


Beer sheva va fi in proportie de 90% echipa ce va completa podiumul la finalul sezonului. Acestia se afla pe pozitia a 3-a in acest moment, avand acumulate 58 de puncte in 32 de meciuri si are un golaveraj pozitiv de 51 cu 28. Astazi pleaca cu prima sansa la victorie, fiind echipa mai bine cotata, dar si datorita avantajului terenului propriu. O victorie astazi le-ar asigura si mai mult pozitia a 3-a.


De cealalta parte, Maccabi Bnei Raina este deja in vacanta. Cu 43 de puncte acumulate in 32 de meciuri, sezonul pentru acestia este de mult terminat, neavand sanse nici macar matematice sa mai scoata ceva. In acest moment sunt doar la numar in acest Play Off, asa ca nu ii vad prea motivati si capabili de surprize in meciul de astazi!

Pronostic

1

Cota

1.44

Leverkusen - AS Roma

Pentru cel de-al treilea meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Leverkusen si AS Roma, meci ce conteaza pentru returul semifinalelor din Europa League!

 

Meciul tur s-a incheiat cu victoria nemtilor cu scorul de 2:0, asa ca pentru foarte multa lume, calificarea este ca si jucata. La ce sezon exceptional au avut cei de la Leverkusen pana acum, imi este greu sa cred ca Roma poate provoca surpriza in aceasta seara si sa intoarca scorul chiar pe terenul acestora. Leverkusen are un avantaj considerabil, iar in aceasta seara trebuie sa isi joace sansa, asteptand greseala italienilor pentru a pleca pe contre.

 

De cealalta parte, Roma inca mai spera la calificare, avand sanse matematice, dar la ce au jucat in primul meci, nu ii vad prea bine. Italienii au fost condusi la toate capitolele chiar pe propriul teren, asa ca nu prea vad de unde ar putea sa scoata un alt fotbal in deplasare. Mergem pe varianta 1 solist si ma astept ca Leverkusen sa isi continue parcursul fara infrangere!

Pronostic

1

Cota

1.50

Cota 3 Azi - 09.05.2024

Proiect: Cota 3
Procentaj: 18% win
Câștigate 2/11
Unități -483

Kolos – Zorya

X2

1.45

H. Beer Sheva – Maccabi Bnei Raina

1

1.44

Leverkusen – Roma

1

1.50

Cota totală:

3.14