Caută
Close this search box.

Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 31.03.2021

ban pe ban cu ion dan alexandru

V-am obisnuit cu bani facuti „usor” si asa s-a intamplat si ieri. Belgia si Turcia au facut recital inca din prima repriza, asa ca biletul nostru a fost inverzit foarte repede. Astazi inchidem luna Martie, o luna ce a fost foarte buna si cu siguranta o vom repeta !

ban pe ban cu ion dan alexandru

Andorra – Ungaria

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Andorra si Ungaria, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din grupa I pentru calificarile la Cupa Mondiala !

Andorra are 0 puncte dupa confruntarile cu Albania si Polonia, iar acest lucru este ceva normal. Doar cu San Marino au si ei sanse bune de a face puncte, iar cu restul adversarelor va incasa destul. Ma asteptam la Polonia sa fie mai agresiva cu ea, dar Lewandowski s-a accidentat si nu a mai avut cine sa marcheze. Astazi nu le dau nici macar o sansa in obtinerea vrunui punct si cred ca Ungaria va avea un meci usor.

De cealalta parte, ungurii au o grupa grea, dar cred ca au sanse bune de a merge mai departe. Anglia pare a fi putin peste restul, dar Polonia am vazut ca scartaie. Ungaria a avut meci direct cu ei si au condus in doua randuri: 2:0 si 3:2, dar rezultatul final a fost unul de egalitate. Astazi sper ca ungurii sa vrea sa faca golaveraj cat mai bun si mizez pe minim doua goluri marcate de catre Ungaria !

Germania – Macedonia de N.

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Germania si Macedonia de Nord, meci ce conteaza pentru etapa a 3-a din grupa J de la calificarile pentru Cupa Mondiala !

Nemtii au inceput perfect si aceasta campanie de calificare si au 6 puncte dupa primele doua etape scurse. Nu au primit niciun gol pana in acest moment si au reusit sa marcheze de 4 ori, desi au avut ocazii nenumarate in cele doua partide. Selectionerul acestora a declarat ca vrea mai mult de la jucatorii lui, mai ales in fata portii, acolo unde irosesc ocazii bune. Sper ca meciul cu Romania le-a fost invatare de minte, deoarece puteau sa piarda doua puncte in minutele de prelungiri.

De cealalta parte, Macedonia de Nord vine cu un moral foarte bun dupa ce si-au facut golaveraj etapa trecuta, dar mi se pare un adversar slabut, cu mari goluri in aparare. Romania a reusit sa faca franjuri aceasta defensiva, asa ca de la Germania ma astept sa vad spectacol. Merg pe varianta Peste 2.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

PROIECT PONTURI PARIURI : 31.03.2021

Joacă pariurile AICI – 500 LEI Bonus!